Magyar politikai kapcsolatokkal rendelkezhet Magomed Daszajev, a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt némileg aggasztó körülmények között bocsánatkérésre felszólító csecsen – írja a Magyar Nemzet. A lap utánanézett a csecsen vállalkozó hátterének, kiderült, hogy családi cégében társtulajdonos egy kormányzati pályázatokon korábban sikerrel szereplő ügyvéd, és hogy egy tavalyi rádióinterjúban parlamenti barátról beszélt.

Daszajev Linkedin-oldalának tanúsága szerint a svájci Winterthuri Egyetemen végzett, ahol a nemzetközi egyezmények és emberi jogok védelmének témáival foglalkozott. Élt Svédországban és Norvégiában is, de végül Magyarországon telepedett le a dublini egyezmény miatt, itt lépte át ugyanis először az unió határát 2004-ben.

Magomed Daszajev több kereskedelmi céget is vitt már Magyarországon, az Intertrade Hungary nevű kft. felszámolás alatt áll, az Interwine Hungary viszont működik, többek között orosz vodkát importál és forgalmaz. A vállalkozás tulajdonosa Gyetvai Anikó, a csecsen férfi felesége, valamint egy bizonyos Kőhegyi Tamás, ügyvéd, akinek másik cége a Kortárs Média Kft.

A Kortárs Média a Népszabadság információi 2014-ben szerint meghívásos pályázaton 23,6 millió forintos megbízást kapott az L. Simon László akkori miniszterelnökségi államtitkár alá tartozó Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) pályázatán. A cégben Berente Attila is részesedik, az ő másik cége, az HSC Communications Kft. 23,7 millió forintot nyert el az L. Simon-féle meghívásos pályázaton.

Az L. Simon-közeli kishalaknál egy fokkal érdekesebb, hogy Daszajev egy 2016-ben készült Lánchíd rádiós interjúban politikai kapcsolatokra utalt, pontosabban azt mondta:

van barátunk a Parlamentben.

A Magyar Nemzet kérdésére nem kívánta megmondani a parlamenti barát nevét, de azt elmondta, hogy az illető egy idős férfi, tavaly óta pedig "már nem ott dolgozik", hanem Németországban működtet bárokat.

Magomed ügyét a Nemzetbiztonsági Bizottság is napirendjére tűzte, jövő szerdán tárgyalnak róla.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na hazugovics ez a tetű nem migráns, de már fenekedik, de ha a te seggedet nyalja akkor minden rendben te koszos bokszos tetű!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na hazugovics ez a tetű nem migráns, de már fenekedik, de ha a te seggedet nyalja akkor minden rendben te koszos bokszos tetű!!!
nevemnick
Jól nézünk ki, ha már egy idegen csecsen jankó belepofázik az életünkbe. L.Simonról is megvan a véleményem, de sajnos ez a getzi illiberális visszaosztó rendszer leginkább így működik.
Aki Én
Migráns zaklat magyar embert, és nincs benne az M1 híradóban? Hogy van ez?
magyarbakancs
Csecsen sűrűn kefélt ,tetves jó na aszt te szemét gané újság.
Magyar idők.
papa.49
@Aki Én: Nem tudod ez nem migráns, hanem ,,vállalkozó,, és kormány közeli, ezt nem lehet bántani...
egyvandor
Ez a migráncs jó migráncs. Megvédi a mathyhar keresztény nertársakat a hazaáruló idegenszívű nem magyaroktól. Gorbán szereti az ilyeneket. Ha kell együtt mozdul, ha kell futár szolgálatot teljesít. Végső esetben megvédik az ügyvédek osztjónapot!!!
Nessy
Ha ekkora hazaffy, akkor miért nem otthon osztja az észt?
egyvandor
@papa.49: "ez nem migráns, hanem ,,vállalkozó"
Mint látható bevállalja a verőlegény szerepét is. Talán még oda sem kell szólni.
egyvandor
@Nessy: Ez a minimum amit elvárhat tőle a keresztény értékeket valló kormányunk.
Sámannus
Akkor ez a csendes újmagyar külföldi érdekeket véd, mint egy Soros ügynök, ha jól tévedek.
Ha nem ismernénk a nagyfőnököt még butykossal is bejárhat a tisztelt házba, onnan csak egy lépés, hogy valami ütőset is tesz bele nekik. Lehet, hogy jól feltölthető még a békemenet is vele, vagy a választási iroda.
simmering73
Még ez hiányzott nekünk. A magyar politikába is megérkezett az orosz szex. Két orosz egy csecsen.
Eladott Ország
..."van barátunk a Parlamentben." L Simon László, ő tényleg bűzlik, akár egy csillag alakú dögvirág. L Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének­szájának ingere (EMMI­
államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra
államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál
kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap­ és szélerőművekről vallott tudományos
analfabétizmusáig L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa. Megtalálta a csecsen a foltját. Ilyen a szarházi keresztényeket védő kurmány.
Eladott Ország
@Nessy: Azért nem otthon osztja az észt, mert a mocskos rohadt, szarházi, korrupt, parazita stb. fidesszel együtt lopják a közvagyont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.