Braunitzer Gábor, az SZTE azóta eltávolított adjunktusa engedéllyel viselt riasztófegyverét tisztította február 23-án az egyetem egyik termében.

„Itt rendelkezésre állnak olyan eszközök, amelyek a tisztításhoz szükségesek: magasnyomású levegő és olajos spray. A tanlaborban ekkor nem voltak hallgatók. Az egyik laborasszisztens adott sprayt. A fegyvert kitáraztam, végig minden szabályt betartva jártam el„

mesélte a Délmagyarnak Braunitz.

Néhány nappal később TEK-esek állták útját, mikor ebédelni indult, a földre teperték, értéktárgyait elvették, és anyja kecskeméti lakását is átkutatták. Mint kiderült, Szabó Gábor, az egyetem rektora feljelentette kollégáját, amiért az fegyvernek látszó tárgyat tisztított az egyetemen.

A volt adjunktus nem érti, ha veszélyben érezte magát bárki, miért nem hívták azonnal rá a rendőröket, miért vártak ezzel egy hetet. A férfi ellen nem emeltek vádat, hiszen engedélye van a fegyverre, az egyetem ellen azonban munkaügyi pert indított az eljárás miatt.

A volt adjunktus azt is érdekesnek találja, hogy a rendőrségre küldték utána a felmentését az egyetemről. Nem érti, hogy honnan tudták a munkahelyén, hogy ő épp hol tartózkodik.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Itt a hatása Orbán gyűlöletet keltő és uszító reklámjainak.
gazdag dezső
Tetszettek volna forradalmat csinálni !! Ismerős ugye a mondás ? Hát kellet volna néhány embert a villanyoszlopra feltenni !!!Mivel ,ez így nem történt meg ,hát itt a nagy baj !!Az ilyen emberek azt akasztottak sorában kihaltak volna !!Taigetosz is volt valamikor régen ,és akkor azt találták a legmegfelelőbb dolognak ! Az ilyen emberek ledobva lettek volna a szakadékba !!Sokan mások is odavalóak ám !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.