Még a Klubrádiót is méltatják a fideszes EP-képviselők, hogy néppárti társaikat a "magyar ügy" mellé állítsák a mai plenáris ülésen - derül ki a Népszava által idézett levélből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az a baj, hogy szinte csak hibákat követtek el. Ráadásul többnyire tudatosan.
Aki Én
Az a baj, hogy szinte csak hibákat követtek el. Ráadásul többnyire tudatosan.
dodóka
@Aki Én: és loptok, mint a szarkák. Sunyi módon , törvényeket hozva a lopásra és g...cik is vagytok. Csak ez a probléma . Ja meg hogy nem húztok el a sunyi p...csába.
nemkati
Egyszer már végre szakadjon rájuk egy plafon!
a helység kalapácsa
Az a baj, hogy ezek nagy kommunikátorok, és a szarszagot is kidumálják és illatfelhővé változtatják az egy éve nem takarított pályaudvari vécében, az emberek meg jól megkajálják.

Azért akarja orbán tovább hülyíteni a magyarokat (korlátozni a tanulást - ez önmagában is vérlázító!?), hogy még többen dőljenek be nekik nem gondolkodva, nem érteve.

Pisa teszt.
A szövegértés gyenge?
orbán tapsikol örömében, és az mondogatja magának meztelenül állva a tükör előtt: "Ez az, megcsináltad!"
Béla333
A pávatánc része!
Az is hülye, aki az elmúlt években megismerve a Fidesz alamuszi, gerinctelen, arrogáns, hazug, korrupt, tolvaj stílusát egy szót is elhisz ebből a könyörgésből!
dr. prédikátor
Követtek el hibákat???A legnagyobb hiba az hogy ti a világon vagytok!!!Egy nagy gecicsomó vagytok, élen a viktor szopkinnal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.