Ujhelyi István azt írta, fizikai erőszakot is ígértek neki a levelekben, de továbbra is tartja, hogy Orbánék kormányon hazaárulást követnek el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán egy szarházi, nemzethyzés mögé bújó, mocskos haza - és nemzetáruló, harácsoló büdös patkány! Pont!
Ebben nincs is vita!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Orbán egy szarházi, nemzethyzés mögé bújó, mocskos haza - és nemzetáruló, harácsoló büdös patkány! Pont!
Ebben nincs is vita!
coni
Ujhelyi olyan mint egy kiscsoportos óvodás. Nem árulkodni kell, hanem a pártjának kéne itthon valami épkézláb alternatívát felmutatni ahhoz, hogy az emberek elhiggyék, hogy képesek lennének elkormányozni az országot. Jelenleg csak saját ellenzéki székeikért és az ellenzék leamortizálásán dolgoznak teljes gőzzel.
Béla333
Nem vagyok az MSZP híve, de Újhelyi véleményével maximálisan egyetértek!
eugen4402
Ujhelyi úr, jó lesz vigyázni... A kormánynak saját kiéheztetett csecsen-különítménye van, először csak fenyegetik, aztán jönnek a kamerával, hogy kérjen bocsánatot, mert a családját felkoncolják. Ez az igazi "keleti nyitás".
desiro
Szarban vannak most támadnak, fenyegetnek mindenkit aki ellenük szól.
bencemacska
@coni: ma, 13:39
Egyetértek veled abban, amit az MSZP-ről írsz.
De az Újhelyi bírálatodat nem osztom, vele egyet lehet érteni.
Más tészta , hogy miért nem próbálja meg a pártját "saját hasonlatosságára" formálni, vagy miért nem hagyja ott!? Ezt nem értem!
coni
@bencemacska: Az uniós országok csak a saját érdekeiket nézik, jó példa rá, hogy Jávor Benedek hiába kilincselt Paks2 miatt, ha a németek keresnek a projekten akkor zöld lámpát kap a beruházás még akkor is ha számtalan ponton sérti az uniós irányelveket. A sokat emlegetett szavazati jog megvonás vagy a Néppártból való kizárás is csak a reklám helye, hiszen soha nem fog megtörténni, ezzel csak hitegetik a magyarokat. Újhelyi ezt pontosan tudja. Ha mégiscsak kizárnák a Fideszt a Néppártból az eurószkeptikus jobboldali pártok tárt karokkal várják. Belpolitikai problémát csak országhatáron belül lehet megoldani, veszélyes ha valaki saját népszerűsége érdekében mást hitet el az emberekkel.
bencemacska
@coni: ma, 18:28
Én úgy értettem a beszédét, hogy azt kérte, ne az országot büntessék OV tetteiért, hanem őt magát. Azt persze nem tudom milyen lehetőség van rá!
Én abban látom Újhelyi tévedését, jól látja, hogy OV-t itthon kell legyőzni, de már 2 választáson statisztált pártja önző viselkedéséhez! Most is arra ösztönzi a kis ellenzéki pártokat, hogy álljanak be Botka mögé. Nem veszi észre az ellentmondást, vagy nem érzi a különbséget a közös fellépés és a diktátum között?!
Equus
@bencemacska: tiszta sor: 2 magyar 3 vélemény és mind igaz... na, éppen ezért fog nyerni megint a csúti maffia. A kis ellenzéki pártok majd megmondják a nagyobbnak, h merre hány méter... ez így magyarosch

Rékosi kellene ennek a népnek, de ő már nincs, így kénytelen beérni Orbánnal
bencemacska
@Equus: ma, 19, 28
" A kis ellenzéki pártok majd megmondják a nagyobbnak, h merre hány méter... ez így magyarosch"
De az nem közös kampány: aki le akarja győzni a jelenlegi kormányt az álljon mögém és kuss, majd én megmondom a tutit??? Ezt már kétszer lejátszották!!! Az eredmény levét mi isszuk!!!
coni
@Equus: Valójában az a gond, hogy a kis ellenzéki pártok le akarják váltani Orbánt az MSZP pedig statisztálni akar neki, néhány képviselői székért. Ha az MSZP kinyomja a valódi ellenzéket egypárt rendszer lesz évtizedekig. Annyira lenézik az embereket, hogy "véletlenül" nyomogatnak rossz gombot a szavazásnál és Mesterházyt indítják Veszprémben Kész Zoltán helyett, hogy meglegyen a Fidesznek a 2/3. 2014-ben ugyanezt csinálták, akkor még Bajnait nyomták le fideszes parancsra. A EP választásnál kiderült az MSZP támogatottsága sokkal kisebb mint amilyen nagy az arcuk.
1magyar
Hol a levél? Annyira hülye még én sem lennék, ha valakit meg akarok fenyegetni, le is írjam,hogy bizonyíthasson a bíróságon.
Béla333
@1magyar: 08.30
Ne tetesd itt a tudatlant, az álnaivat!
Az ilyen fenyegető, mocskolódó leveleket nem szokták aláírni, nem vár az illető választ a levelére!
Béla333
@coni: tegnap 21.47
Sok igazságod vagyon!
Mi lenne az ideális az egymást 1994 óta kormányon váltogató, egymást el nem számoltató, az adóforintjainkat közösen lopkodó és elosztó Fidesznek és MSZP/DK-nak?

Hogy csak ők maradjanak a politikai térképen, a kisebbek meg tűnjenek el, holmi elszámoltatással, tiszta közélet programjukkal! Ők meg szigorúan a mi érdekünkben, csak azért, hogy ne a Jobbik kerüljön helyzetbe 2018-ban nagykoalícióra lépnek!
1magyar
@Béla333: Akkor hamis. Ilyen fenyegetést nem szoktak írásba adni.Bármely más módját el tudom képzelni, de levélként nem.
Nessy
Ejnye tisztelt fideszes képviselő urak és hölgyek! Amikor az önök egyik híve L.D. "hazaárulózta" le az akkori miniszterelnököt, ma vezető pozicióban van az önök hálája jeléül!
Béla333
@1magyar: 08.43
Nem tudom, hogy hogyan fenyegették meg, csak mivel te kérdezted, hogy hol a fenyegető levél, erre írtam, hogy ha van levél, abban biztos nincs név, cím, telefonszám!
Én nagyon is el tudom képzelni a viszkető tenyerű kormánypártiaktól, az ilyen Bayer Zsóóóótiktól! És komolyan is gondolják, hogy Orbán azt csinálhat az országgal, amit akar!
Pedig nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.