Bő másfél hét múlva, május 8-án, hétfőn 13 órától teszi le a köztársasági elnöki esküt a második ciklusra Áder János a Parlamentben.

Erre az időpontra szervez megmozdulást az Együtt, melynek keretein belül az Országház előtt hangszórón keresztül fogják lejátszani az emberek üzeneteit. Egy Facebook eseményt is létrehoztak már, hogy minél több emberhez eljusson a tiltakozás.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Szilveszterkor az új évet szépen tudja köszönteni.a többi napokon meg elbólogat Orbánnak és kész.Nem kell bántani,ő nem árt nekünk mintha nem is volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Nem értem miért lázad az együtt?!?!
A liberó eszmetársai az mszp-szdsz szavazta le, ellenezte a köztársasági elnök nép általi megválasztását. Azóta a pártok delegálnak.
Most az ellenzék kimarad egy pár kört a játékból.

Ráadásul a liberók mindig is a szívükön hordták az emberek és a természet sorsát.
Olyannyira, hogy bele is zöldültek.
Na most megkapták a Gaia tudat magyarországi manifesztációját.
Annyira zöld az Áder, hogy azóta a természet is fellélegezhet.
Mellette kirügyeztek a madarak, csiripelnek a fák, ...
Borsodi
Szilveszterkor az új évet szépen tudja köszönteni.a többi napokon meg elbólogat Orbánnak és kész.Nem kell bántani,ő nem árt nekünk mintha nem is volna.
human
Áder szolgalelkűségével még voltak fenntartásaim, de amit legutóbb a diákokkal művelt az minden kételyemet eloszlatta. Éder hivatalosan is egy bajszos szar.
human
"Legalább annyian lehettek volna az utcán akik a mellett tüntetnek, hogy tessék aláírni. Akkor most kinek az érdekét kell képviselnem. Azokét akik ellene tüntetnek vagy azokét akik mellett tüntetnek? Azt ne gondoljuk, hogy azért, mert volt néhány tízezer ember az utcán - legyen 70 ezer amit a sajtó ír - az egyúttal már a társadalom összességének a véleménye is. Az arányokat jó azért ha megtartjuk."
Áder olyan CEU elleni tüntetőkről beszél akik elhanyagolható számban voltak a 70 ezeres CEU melletti tüntetőkhöz képest. Hogy mégis úgy tegyen, mintha igaza lenne kreált egy virtuális tüntető tömeget, mert szerinte sokkal többen lehettek volna a CEU ellenes tüntetők. Tehát eljutottunk oda, hogy ha egy jelentős tömeg kiáll valami mellett az utcán akkor a kormány egyszerűen behazudja, hogy az ellentüntetők akkor is sokkal többen lehettek volna, mert csak. Gratulálok Ádernek, hogy sikerült Schmitt Páli mélységbe süllyedni aki annak idején azt jelentette ki, hogy aki nem akar olimpiát valójában az is olimpiát akar. Egyszerű logika faék emberektől faék embereknek, ami egy faék országhoz vezet.
namihami
István Stephan De Rakovszky · University of London
"" ember és asszony""

Ismered azt a viccet, hogy:
A paraszt reggel veszi fel a csizmáját és mikor beledugja a lábat, szarba lép. Mérgesen felordít:
-Asszony, emberszar van a csizmámban.
-Na látja kend, hogy az asszony is ember.

Ugye, nem kell még magyaráznom is???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.