Stadler József, a közismert akasztói vállalkozó közösségi oldalán keres támogatókat ahhoz, hogy imádott stadionját visszaszerezhesse – szúrta ki a Sztárklikk

A videóban megköszöni az eddigi juttatásokat, és további 5 ezer forintokat kér, amit ígérete szerint vissza fog fizetni mindenkinek. 

Aki segíti, azt vendégül látja a stadion megnyitóján, birkapörköltből és még négy-ötféle ételből választhat, valamint Stadler vendége egy pohár borra vagy sörre. A vállalkozó hozzáteszi, hogy annak is örül, ha valaki többet akar fogyasztani, azt a bárban megteheti majd.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Propeller Magdolna
5000 Ft-ért már részvényt is lehet jegyezni Magyarországon! Józsi bá' tessék ezeket a nagyszerű embereket részvényessé tenni az AKASZTÓI STADION NYRT-ben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Jozsi ba, le kene tenni man azt a lantot es elmenni nyugdijba. Bekesen elvezni azt a hatralevot. Nem felemeszteni a maradek toket. Ebbe a bizniszbe csak belebukni lehet kiveve ha nem orban segget nyalja.
Propeller Magdolna
5000 Ft-ért már részvényt is lehet jegyezni Magyarországon! Józsi bá' tessék ezeket a nagyszerű embereket részvényessé tenni az AKASZTÓI STADION NYRT-ben!
wagabund
Józsi bá'! eddig csíptelek, de ez már gusztustalan. Kezdem úgy érezni, hogy te nem is mesehős vagy, hanem egy hazudós juhászbojtár.

Próbálkozz máshol, másokkal...a népet ne vedd a szádra.(pláne stadionügyben)
Jozefina
Én nagyon sajnálom Stadlert. Szerintem az egyetlen és első normális vállakozó volt, aki nemcsak zsebre dolgozott! Példát vehetne róla sok g..i fidesz-kdnp-s!!
Eriksson
@Jozefina: Igaz az,hogy nem csak zsebre dolgozott, hanem bőségesen tömte egy bizonyos párt pénztárát is.
Edmond Dantes
Pályázzon a TAO-ra!!! Orbánnak Felcsúton sikerült,talán neki is összejön,hiszen demokrácia van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.