Orbán Viktor főtanácsadójától a migránsozás eddig sem esett távol, de most Bakondi most azt mondta a kormány tévéjében, hogy az embercsempészeket a civil szervezeteket segítik

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Oszt vakondi papa, a Patrik gyerek jol van az uj allasaban? Vagy nagyon hulye, oszt neked koll most valami orbitalis okorseget mondanod bele a pacekba, hogy a Kedves Vezeto ne rugjon ki mindkettotoket?
Szar ugy, ven fejjel ennyire hulyenek lenned...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@human: A tény az, hogy eleve embercsempészek, civil szervezetek...egybeírva a maffia hajókáztatta a migráncsokat, legtöbb esetben titkolt állami segítséggel.
Gondolkodtál már azon hogy azoknak a hajóknak amiken a migráncsok utaztak mi lett a sorsuk ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Téged még nem kurtak seggbe a nyalka szép migráns legények a ringó hajón?
human
@Csizmás Kond: Psszt. Figyu. Maradjon kettőnk közt. Ez annyira titkos, hogy senki sem tud róla.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..ezekszerint téged igen...
Csizmás Kond
@human: dehogynem...újrahasznosítják...tudod mit jelent az ?
Eladott Ország
"Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta­nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért,
tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta
propagandát."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.