Orbán Viktor főtanácsadójától a migránsozás eddig sem esett távol, de most Bakondi most azt mondta a kormány tévéjében, hogy az embercsempészeket a civil szervezeteket segítik

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Oszt vakondi papa, a Patrik gyerek jol van az uj allasaban? Vagy nagyon hulye, oszt neked koll most valami orbitalis okorseget mondanod bele a pacekba, hogy a Kedves Vezeto ne rugjon ki mindkettotoket?
Szar ugy, ven fejjel ennyire hulyenek lenned...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Primitív KGB-határőr, a civil szervezetek naná, hogy kimentik őket!
Ez emberség kérdése, amiből a koszos, korrupt, bűnüző fajtádban szemernyi sincs!
vladimir putin
szeretem a bakondit.
jol tud torkosan szopni.
de errol Ljudmillanak egy szot se, mert rabaszok anyagilag.
Béla333
Az egész csak amolyan Andersen mese, ameddig valami bizonyítékot nem mutat Bakondi mester!
Azt amit egy Fideszes mond, már nem lehet elhinni!
Sajnos eljátszották a szavahihetőségüket!
Hiteltelenek!
a helység kalapácsa
bakondi pár éve még nagyon hülye volt (írd és mond).
Most is az, csak közben részt vett egy fideszeseknek kötelező kommunikációs tréningen, és emiatt jobban el tudja adni magá.

A szar piros masnival átkötve is szar marad.
Ha valami úgy néz ki, minta szar, és úgy bűzlik, mint a szar, akkor az szar.
nevemnick
vak-kondi már a rezsihablatyolón is túltesz...
Nessy
A fidesz potentátjainak kötelező minden nap valami orbitális szamárságot mondani? Azt ne mondja, hogy egy beteg gyermekeken segítő civilszervezet Budapestről indít egy hajót a tengerre a menekültekért! Jó, tudom, a hülyeség állampolgári jog, és ő él ezen jogával!
Szókrakész
És erre most jöttek rá?!?!?!
Eddig hol éltek?
karma1
Oszt vakondi papa, a Patrik gyerek jol van az uj allasaban? Vagy nagyon hulye, oszt neked koll most valami orbitalis okorseget mondanod bele a pacekba, hogy a Kedves Vezeto ne rugjon ki mindkettotoket?
Szar ugy, ven fejjel ennyire hulyenek lenned...
RonaGyuri
Bakondi magasra tette a lécet

Ártunk és qurmányunk potentátjai egymást túllicitálva Sorosoznak

Még az a szerencse, hogy késő este volt és az ismétlés is kora reggel, így serdülő gyermekek megkíméltettek; nem lévén közvetlen hatása, nem állnak le a fejlődésben! =))
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán osztotta az észt. Lényegében azt vezette le, hogy azzal, hogy a civil szervezetek hatóságokkal nem egyeztetett mentőakcióikban kimentik a tengeren sodródó, Líbia felől érkező menekülteket, az embercsempészeket segítik bejuttatni a migránsokat Európába a Földközi-tengeren.
Nos ez még magában és tőle is sok(k) lenne, de neki nem volt elég. Lényegében ebből, minden átmenet és vacillálás nélkül – még azt sem mondta, hogy ebből könnyen látható =)) -, eljutott oda, hogy kijelentse: „épp ezért van kiemelt fontossága annak, hogy az emberek megtudják, a külföldről finanszírozott, a politika formálásában érintett szervezetek pontosan mennyi forráshoz jutnak.”! =))
justhpeter
Egyik fideSS-csicskának sem jut eszébe, hogy ha Sorosnak valóban ekkora hatalma lenne, ők már az emlékezetünkben sem lennének. Ilyen az, amikor egy 87 éves embertől maguk alá csinálnak. Mert ha okkal félnek, akkor az is eszükbe kellene jusson, hogy talán ez a Soros valamit jobban csinál mint ők.
szaboria1
Ez akkora hülyeséget mondott, hogy már orvosnak kéne megvizsgálni. Az ember csempészek a Földközi tengerről telefonálnak a civileknek, hogy jönnek.
eugen4402
Az embercsempészeket civil szervezetek segítik? Mármint a rogántónit és a habonyárpit, netán a kissszilárdot? Ők nyerték az embercsempész-bajnokság első díját, őket tajvani, és panamai, moszkvai ügyvédi irodák segítették. Ahá!!! Rájuk gondolt a fővezérőrnagy-tábornok úr? Hmmm... Biztos civilek lehetnek, de Sorosnak nyomát se látom ezen a tájon...
Eladott Ország
"Bocsássuk vízre a mentőcsónakokat, mentsük a szüzeket és a gyermekeket, aki teheti, másszon fel a háztetőre, vagy egy magasan fekvő dombra. Mindenki figyelje a mobilját, hátha jön rá sms Bakonditól, Pintér Sanyától, Nemzetmentő Orbán Viktortól, vagy valamelyik szellemi csúcsdísztől és megmondják pontosan, hogy mit kell csinálni ebben a nemzeti sorstragédiában, ennyire közel a végpusztuláshoz. A tények eddig sem igazán zavarták sem a politikusokat, sem az udvari költőket. Ha el akarnak érni valamit, akkor addig hajtogatják a leghülyébb hazugságot is, ameddig a fásult hívek el nem hiszik, vagy be nem fáradnak annyira, hogy kialakul az immunitás. Akkor pedig bármit meg lehet tenni, mert nem fog felháborodást kelteni."
Eladott Ország
@karma1: kolozsvaros.com/2017/01/05/ha-kell-a-hely-valami-semmihez-nem-erto-seggnyalonak/
Ha kell a hely valami semmihez nem értő seggnyalónak. Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (= idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak­magyarországi Regionális Vízmű Zrt.­nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó. Ifjabb Bakondiból nem portás, biztonsági őr vagy vízóra leolvasó lett az állami közműszolgáltatónál, de még véletlenül sem egy láthatatlan felügyelőbizottságba cseszték be havi akármennyiért, hanem egyenesen a tápláléklánc tetejére, hogy lássuk, hogy érezzük, mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt
magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiamlányom, mert lám­lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled.
Csizmás Kond
Mondhatnám, hogy gondolkodjatok de nem tudjátok mi az….szóval az embercsempészet egy szervezett valami. Nem ingyen működnek és nem hitelbe. Az is bizonyos, hogy minden migráncsalteli hajónak vagy csónaknak ismert a koordinátája, de csak azután miután már elmentek a vontató csempészek….tehát ha nincs semmi kapcsolat a mentők és a csempészek között akkor miért nem fogják el vontatás közben ?
Lehet fújni a marhaságot viszont nagyon is benne van abban valakiknek a keze és pénze, ami miatt csak migráncs kerül a horogra de csempész nem
Béla333
@Csizmás Kond: 08.18
Mond ki, hogy kire gondolsz! James Bond a fő organizátor?
És Darth Wader a főgonosz?
Vagy bármire bármilyen bizonyítékod van? Vagy csak annyi, hogy ÓÓÓÓÓbán fényestekinTETŰ azt mondta?
lusta
@Csizmás Kond: @eugen4402 megadta az Ön agymenésére a választ.
Csizmás Kond
@Béla333: @lusta: ..most jelent meg egy cikk..tessenek elolvasni...a líbiai parti stb...
papa.49
Vau,vau, vau ugat az ,,őrkutya,, persze tudom ott se felelt meg, magas volt neki a mérce, ezért lett katasztrófavédő, mert ugye a normális helyeken a katasztrófát ELHÁRÍTANI szokták nálunk VÉDIK, na innen nőtt ki ez a bokacsattogtatós majom!!!
Hát annyit is ér!!!
Béla333
@Csizmás Kond: 08.50
Talán megvárhatnád ennek a vizsgálatnak a végeredményét, mielőtt te kihirdeted az igazságodat:

"Carmelo Zuccaro szicíliai ügyész vizsgálatot sürgetett egyes nem kormányzati szervezetek és az embercsempészek közötti feltételezett kapcsolatokról. Az ügyész bizonyítékok nélkül vádol – jelentette ki Emma Bonino, az olasz radikális párt politikusa, volt olasz külügyminiszter."

Tudom, neked elég annyi is, hogy Bakondi főmufti vagy ÓÓÓbán elmondja a tutit?!
Béla333
@Csizmás Kond: 08.50
Szerintem hazudtok, hiszen nem tudtok mást: Fideszesek vagytok!
Kártékony paraziták!
human
Aha. Ha Bakondi ennyire jól informált, akkor miért nem nevez meg konkrét civil szervezeteket? Ha nem tud egyetlen ilyen konkrét esetről akkor miért nyilatkozik ilyet? Ha pedig a hatóságok tudomására jut, hogy a tengeren hánykolódik egy emberektől zsúfolt hajó, akkor Bakondi szerint mi a helyes eljárás? Ott kell hagyni őket, vagy biztonságba kell helyezni?
human
@Csizmás Kond: Az a gond, hogy nincs bizonyítékotok csak a vak hitetek abban amit a kormány kommunikál, hogy előkészítse a civileket megbélyegző törvényét.
Csizmás Kond
@human: Az a helyzet vazze hogy most épp nem a Bakondi igazáról beszélek, csak ti láttok addig. Az hogy most ő megemlítette, hozta ezt a cikket de a tény már nagyon rég ismert...persze nem nektek, mert az nálatok tilos.
Nessy
@human: Ha pártunknak és kormányunknak kell megoldást találni, akkor reaktiválják Búvár Kundot, aki a tengeren megfúrja a migráncsok csolnakjait.
Esetleg kiküld egy echte magyar ifjakból álló csapatot lovastul, akik aztán hátrafele nyilazva kilukasztják a gumi csolnakokat!
De olvastam már XXI. századi javaslatot is, éles lőszer használatáról!
human
@Csizmás Kond: "a tény már nagyon rég ismert" De tisztában vagy a tény fogalmával? Már csak, hogy nehogy véletlenül elbeszéljünk egymás mellett. A tény egy létező, igazolható dolog. A kitaláció az amire te gondoltál. Kitalációval meg bármit alá lehet támasztan, csak az attól még nem lesz valóság.
Csizmás Kond
@human: A tény az, hogy eleve embercsempészek, civil szervezetek...egybeírva a maffia hajókáztatta a migráncsokat, legtöbb esetben titkolt állami segítséggel.
Gondolkodtál már azon hogy azoknak a hajóknak amiken a migráncsok utaztak mi lett a sorsuk ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Téged még nem kurtak seggbe a nyalka szép migráns legények a ringó hajón?
human
@Csizmás Kond: Psszt. Figyu. Maradjon kettőnk közt. Ez annyira titkos, hogy senki sem tud róla.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..ezekszerint téged igen...
Csizmás Kond
@human: dehogynem...újrahasznosítják...tudod mit jelent az ?
Eladott Ország
"Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta­nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért,
tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta
propagandát."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.