Egy sörözőben csapnak össze a nagyágyúk hamarosan! A Fidesz-alapító, lovagkeresztes uszító olyan embereket hívott el egy sörözőbe, akik szerinte a “baloldal gyűlöletkeltői”. Gulyás Márton elfogadta Bayer meghívását. Jövő hétfőn, azaz május 15-én csapnak össze az érintettek az I. kerületben, a tabáni Gösser sörözőben (Attila út 19.). Bayer azt írta a blogján, 11 órára várja Gulyást, hogy beszélgessenek. Gulyás Márton videóban válaszolt és elfogadta a meghívást.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bayerral vitatkozni nem olyan, mint verébbel sakkozni?
Manhattan
Bayerral vitatkozni nem olyan, mint verébbel sakkozni?
Béla333
Minden tiszteletem Gulyás Marcié, hogy képes türelemmel vitázni az ilyen Bayer félékkel. A múltkor a Pesti Srácok 2 riporterével készült vitájukat megnéztem. A mai napig elszörnyülködve gondolok vissza a két riporter alkalmatlanságára, sötétségére, én biztos nem bírtam volna ki, hogy rájuk ne borítsam az asztalt.
Most ez a Bayerral való vita is kicsit olyan mazochizmusra vall!
De ő tudja...
Lepényleső
Elődökhöz híven,nem egy müncheni sörözőben kellett volna várja az ellenlábasait,akik fejvesztve
menekülnének onnan?
Szókrakész
Na az 5. számú pártkönyv csörtézik a Gulyás életét áldozva Viktort testével is megvédené Márton
RonaGyuri
Miért is kell óvakodni a kávétól is

Olga-asszony még hátradőlésről beszélt, most NER-eskedés tárgya

Mottó:
„Timeo Danaos et dona ferentes”
mondja Vergilius Aeneis ában Λᾱοκόων

Tartok tőle, hogy – még akkor sem, ha valódi szándék lenne és nem képmutató NER-eskedés – egy kávézás mértékét bőven meghaladó esemény lenne „megvitatni a jelenlegi állapotot, kibeszélni a gyűlölségeket, az agressziót, a félelmeket, a mozdíthatatlan előítéleteket”!
Azt kell mondjam, hogy nem csak az idő, s nem csak a képmutatás az akadálya a dolgok „kibeszélésének”. már csak azért sem mert „csak vicsorogni tudunk egymásra”!
A dolgok sokkal mélyebben gyökeredznek.
Az a szerep, amit a derék lovagkeresztes
egyfelől; szerves része az orbáni pávatáncnak, biztos támpontot a zsigeri gyűlöletekkel terhelt magyar léleknek,
másfelől; Bayer maga, aki még a dumájánál is sokkal gátlástalanabb. Annak, aki nem értené elég világosan Zsóti felhívásának tartalmát „ha önök azt képzelik, hogy egyedül fogom elvinni a közbeszéd állapotáért a balhét, akkor nagyon tévednek.”,, ajánlom szíves figyelmébe, hogy az ECHO tévében történt „elnézését kérés”-t követően alig pár órával később adta le a derék MÍ-nek írt vérlázító vezércikkét! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.