Magyarországon még nincs szükség állapot, de igény lenne rá! Egy nappal azután, hogy Erdogan Törökországban meglépte a diktatúra beteljesítését, és meghatározatlan időre meghosszabbította a szükségállapot fenntartását, a fidesz-szócső, 888 oldalon megjelent a Magyarországra honosított változat első lépése.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért itt kicsit bonyolultabb a dolog kivitelezése, az kétségtelen hajtanak rá nagyon a fiúk, hogy legyen indok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Azért itt kicsit bonyolultabb a dolog kivitelezése, az kétségtelen hajtanak rá nagyon a fiúk, hogy legyen indok!!!
nevemnick
Ne festegessük a zördögöt a falra, mert így is tudjuk, hogy '18-ban, még a választások előtt el akar jönni.
De nem hagyjuk!
papa.49
@nevemnick: Igazad van, mert megjelenik...
quadrocopter
Igen, van klszülődés, a Curiosity jelentést küldött a Marsról, az összes eddigi Mars-rover készülttségben van, fegyverkeznek a kicsi szürkék is, gyakrabbak az UFO berepülések, az időjárás is változóban, keményen fogy a széntabletta a Lendvayban, hatalmas a fosás, Orbán már golyóálló gatyát is szerzett, nehogy seggberúgják a bársonyszékben és Földkörüli pályára álljon!
Maga a Genyó mondta, hogy 2017 a forrongások éve lesz - már az!
Equus
ha lesz szükségállapot, az nekik lesz. A tolvajoknak, a nemzetrontóknak, a kereszt alól gajdicsálóknak. Elég ha csak a 30 % funkcionális analfabéta felébred posványos álmából.
bakegya
MÁR ÁLMODIK RÓLA...és meg fogja lépni!
wagabund
az nem volt véletlen nyelvbotlás, hogy 2017 a lázadás éve lesz..valami készülődésről tudhat a vezérkar...ha nem, akkor majd tesznek róla..
Equus
@bakegya: érdekes lesz a reakció... kalandvágyó vok - maradok, lássuk!
Nessy
Könyörgöm nyissák meg újra a Lipótmezőt! Csak a baj, hogy a bolondok és a részegek gyakran mondanak igazságot!
Erdogán forgatókönyve nagyon tetszik Orbánnak! Egy kamu puccsot nem nehéz összehozni, van annyi bigott hívő. Aztán lehet végre tombolni!
Azért nem árt, ha a hívek eszükbe vésik, hogy sokan imádnak feljelenteni. Aztán vélt vagy valós sérelmekért bosszút állni! Eléggé elszabadult már a gyűlölet, ami öket is elérheti.
bakegya
@Nessy: "elmegyünk a falig"...@wagabund: elég egy szó,de már egy gondolat is...a bűnök több és több elszántságra késztetnek és ha ez hatalommal is párosodik az mindent generál,csakkk békét nem.A rendőri felvezetések nem hinném hgy csakkk pogácsa picknikre vannak kiképezve.
Felcsuton egy lakósra hány rendőrt is számolhattunk meg???Nálunk 100 falura se jut ennyi!
Ez senkinek se tűnik fel???-
wagabund
@bakegya: feltűnik, persze hogy feltűnik az embereknek...csakhát nézd meg...miért is tüntetnek?
az, hogy tucatnyi településen évek óta nincs orvos, óvoda, iskola, nincs munka, biztonság, senkit nem zavar itt a nagyfaluban..

bááár...lehet, hogy tudnak valamit, azért van annyi rendőr..esetleg félnek valamitől? ááá...azt nem hiszem...vagy mégis?
bakegya
@wagabund: mondjuk két rétinéger is elég egy falura-ha jól dolgoznak...ennek alapján felcsutkán joggal sétálgathat még ezer rendőr is!!!-SZOLGÁLNAK ÉS VÉDENEK!!!
Equus
@bakegya: kit szolgálnak és kit védenek, mitől, kiktől?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/22/tamadas-viszketo-tenyerek-okolbe-szorult-kezek-ver-takony-vedekezes-haboru/
Támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.
Az a határozott érzésem, hogy egy zombihadsereg foglalta el az országot. Mindegy, hogy a
miniszterek elnöke prédikál valahol, hogy sajtótájékoztatót tart valaki, tévéműsorban
nyilatkozik, vagy interjút ad, ugyanaz a pár mondat a teljes szókincsük. Mindig ugyanaz,
mindenkinek ugyanaz. A propagandamédia is kizárólag ezt a sablont használja és gyakorlatilag az is mindegy, hogy aktuálisan miről van szó, ez az előre legyártott gondolatsornak látszó mantra köszön vissza mindenhonnan. Soros­egyetem, Soros­hadsereg, Soros­bérencek, Brüsszel (soha nem Európai Unió, mindig Brüsszel), időnként Simicska. És újabban az erőszakossá váló ellenzék – akik természetesen egytől egyig Soros emberei ­, az országot kívülről és belülről ért támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.
Eladott Ország
@Equus: Már csak ennyi telik tőlük, ezért tömörülnek falkába, csordába akár szombaton is, ezért ordítanak, vicsorognak, rázzák az öklüket. De amint egyedül maradnak, rettegnek. Ők azok, és még mindig pofátlanul, gátlástalanul a javunkat akarják. Ne adjuk oda nekik.
bakegya
@Equus: számomra nem kérdés.Elég régóta és elég alaposan tisztában vagyok vele kik ezek és mit intéznek maguknak ,ellenünre.
bakegya
Ki kellene herélni az összes képviselőt,aki igen gombot nyomott a felcsutkai maradona minden szükségletére beterjesztett disznóságra-hadseregünk sincs,de géppisztolyos faszkalapok terelgetik a NÉPET a villamoson és az aluljárókban.
De ha pisálni van szükséged-mehetsz a kapualjba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.