A DK elnöke az MSZP kongresszusával egyidőben tartott egy beszédet a párt mai tanácskozásán, ahol bejelentette, jövő héten fölhívja az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Botka ugyanis eddig nem hívta fel őt, holott ez már januárban szóba került.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Igen, igen már januárban szóba került, hogy nem hívja fel. Aztán jött a szálcsa a Botkához és ottis sokba került, hogy nem hívja fel. Azóta eldöntötte, hogy nem hívja fel sőt, látni sem akarja.

Feri, a Botkának le van halkítva a telefonja, kitartóan csengessed.
Béla333
Az MSZP megmondta, hogy őszig nem akar a többi párttal (így a DK-val sem!) egyeztetni! Ezt a jelek szerint Gyurcsány képtelen elviselni. Ha fel akarja hívni a Botkát, akkor tegye meg, de mit üzenget a sajtón keresztül?
Mi van az Orbán buktató tuti bizonyítékokkal? Inkább ez ügyben nyüzsögjön, ha már erre mozdult rá pár hete!
Béla333
"Minden héten megkérdezték tőle a DK-ban, hogy felhívta-e már Botka, mert korábban azt ígérte, felhívja, de most az a fantasztikus ötletük támadt: nem vár tovább Gyurcsány, ő hívja fel. Vagyis hétfőig vár, aztán felhívja. Nem biztos, hogy hétfőn, lehet, hogy csak kedden vagy szerdán, de a jövő héten felhívja. Tehát a hétvégén már nem. Csak jövő héten. De akkor felhívja."
index.hu/belfold/2017/05/27/gyurcsany_jovoheten_felhivja_botkat/

Ezek az élet nagy dolgai! Ez az ország előtt álló legfontosabb kérdés, amit jó is hogy Gyurcsány megosztott mindenkivel.
Így már láthatjuk, milyen gyötrődés, mennyi gondolkodás előz meg egy ilyen fontos lépést!
Szurkolunk neked Feri, hogy sikerüljön a célod: hívd fel a Botkát!!!
Béla333
Ne Botkát hívd, hanem az ügynököt az Orbán elleni bizonyítékokért!
karma1
@Béla333: Belus, megint melle celoztal...:o))) Gyurcsany egyaltalan nem magaert ideges, hanem a kialakult helyzetert, amit nagyon sok politikus nem tud, vagy nem akar meglatni.
Szeptemberben mar mindenre kurva keso lesz, onnan csak kapkodas lehet a politika, meg akkor is, ha botka leszallna a magas polcrol...
Ha nem vetted volna eszre, akkor a fidesz, a jobbik mar teljes erovel es minden gusztustalan eszkozzel elkezdte a magyar tortenelem minden eddiginel mocskosabb es lejaratobb kampanyhadjaratat, valamint gozerovel indult a mikroszkopikus tagsaggal rendelkezo szecska-partok alakitasa, elfogadasa, vagyis a kozpenz teljesen felesleges elherdalasa, mivel ezek a kis partok megkapjak a koltsegvetesbol a nekik torvenyileg jaro penzek felszedeset, vagyis nekik Hawaii,...
Ebben a forrongo politikai helyzetben Gyurcsany latja, hogyha nem fognak ossze, legalabb a valasztasok eldontesere a korulbelul ugyanazt akaro' partok, akkor belekerul mindenki egyenkent is a lecsoba, meg ugy egyuttveve is... Gyurcsany ezt akarja elkerulni... Es nyugodj meg, Gyurcsanynak van forgatokonyve es bizonyitek is a kezeben, - az Uniobol mar nagyon sokan szeretnek latni orbant a tortenelem sullyesztojeben es/vagy vezetoszaron , elozetesben.
A legfeltettebb almod sem fog valora valni, mert a szinten egyedul indulni akaro LMP-t is beleapritjak majd a lecsoba, a tobbiekkel egyutt, pedig ok nem egy rossz partocska, vannak nagyon hiteles emberkei.
Gyurcsany sok mindent a jovo heti telefonbeszelgetesbol - vagy annak megtagadasatol - tesz fuggove, mert az esely 50-50 %-os, hiszen botkanak is mutatni kell valamit a sajat partja fele, nem muszaj valaszolnia Gyurcsanynak.
Fletonak viszont a lelkiismerete nem engedi meg, hogy ne probalkozzon minden modon azzal, hogy megtegyen MINDENT azert, hogy jovore az ELLENZEK (nem egy part) gyozzon, mert o meg ezt igerte meg a sajat partjanak es sajat maganak.
NINCS IDO SERTODESRE - erre kene botkanak rajonnie...Nem fog, mert gogos es hulye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.