A sajtónak próbálta magyarázni a fideszes politikus, miért az ő saját alapítványa kap 2 milliárd forint állami pénzt egy birkózócsarnokra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Feneketlen bendőjű rezsiharcos..
Minél előbb eltüntetni a meglévő lóvét a jövőjük megalapozására.
Magyarország így nem szeretlek.
1magyar
Minden saját alapítvány olyan, hogy ebből vígan élnek a tulajdonosok és még meg is tapsoljuk őket mert valamennyit segítenek is embereken.
bakegya
Ez a kutya kiénekel a szánkból ...minden falatot a rizsájával,a rezsi meg mindig több lesz mint amire a magyar átlag családoknak rá valója van...@RonaGyuri: szemléltetés tökéletes!!!
Perwool
Ha ezt a rücskös fejű bojlertestű, tinónyakú ürgét meglátja az ember, az étel nem rendeltetésszerű távozását segítheti elő p.coldline.hu/2017/06/14/2565663-20170614-u6uvZS.jpg
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nemeth-1024x578.jpg
Vörös Csepel vezesd a harcot. Igazad van, Rezsi! Ti nem kommunisták vagytok, ti a legaljadékabb bolsevik tempót toljátok. A harsány, végtelenül buta propagandátokkal, az örökös kettős mércétekkel és önkritikátlan gazemberségetekkel, a Farkas Flóriánhoz hasonló köztörvényesekkel kitapétázott állampártotokkal. Ezt márványtáblára sem kell vésni, minden egyes nap érezzük a bőrünkön. A mai naptól csak azt a képet kell hozzáfesteni ehhez az elvetemültséghez, hogy immár Németh Szilárd is ágról-­ágra röppen a szájában 2 milliárd helyett 4,5 milliárddal és még hol van a vége. pénzkötegekkel, amelyekből fészket rak. Akinek meg nem tetszik, az büdös kommunista. Mer’ Szolzsenyicin is megírta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.