"Orbán Viktor miniszterelnök szerint az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé. Európa sorsa az európaiak kezében van, és Európa meg tud állni a saját lábán - mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel. " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Trump soha nem volt vicces. Már az, hogy egy lepusztult elméjű bohóc lehet az USA elnöke, és az atomrakéták indító kódja az ő kezében van, egyszerűen elképesztő. Az USA eddig is csak a saját érdekében rángatott mindenkit és tett tönkre egész régiókat, de viszonylag szemérmesen tette. Ez a fickó már a kampánya alatt is arrogánsan hirdette, hogy rajta kívül mindenki hülye. Ugyan egyetlen könyvet se olvasott, kivéve a Bibliát, de mindenről nagyon szilárd véleménye van. Most csak azt teszi, amit megígért. Nagy hatalma van és mindenhez talál kongresszusi mamelukot, aki tapsol neki. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ellen és mikor indít háborút?
cs.n.
Dehogy bírálta Trumpot, szinte áhítattal beszélt róla. Még a műsorvezetőt is kiosztotta, hogy "ne legyen cinikus", de persze ez sincs benne az MTI összefoglalójában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.