Az Origo Bentzik Rékát az állami tulajdonú MVM kommunikációs igazgatóját szólaltatta meg, nyilvánvalóan nem függetlenül az MVM körül kipattant legutóbbi botránytól, ami amiatt tört ki, hogy a 100 százalékban állami, közpénzből működő vállalat több, mint félmilliárd forinttal finanszírozta a kormányközeli, a Békemeneteket szervező CÖF-CÖKÁ-t. (A botrányról írott cikkeinket itt találod.) Az interjú a szokásos kamukérdésekkel haladt előre, amikor egy nem is magyar, hanem előterjesztésnyelven feltett, semlegesnek tűnő kérdés után - Az MVM támogatási stratégiája milyen irányokat jelöl ki? Mi alapján választja ki a támogatott területeket/szervezeteket? - Bentzik véletlenül ledobta a bombát, amikor ezt válaszolta: A támogatási politikánk egységes elvekre épül, a kultúra és a tudomány támogatásán túl a jótékonykodásban is igen aktívak vagyunk. A támogatások megítélése minden egyes esetben azonos szabályok szerint történik, és minden támogatásunkat a Nemzeti Kommunikációs Hivatal...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Miután maga a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó, hagyta ezt jóvá, nincs miről beszélni.
lusta
@Horizont: Biztos ez is egy jóga oktató.
quadrocopter
@Horizont: Mit tudhat? Wc- ülőkén, kézenállva ugyanazt, mint Csicsolína!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.