Amennyiben nem kezdődik meg a 3-as metró felújítása, úgy Orbán Viktor és Tarlós István személyesen lesz felelős azért, hogy a budapestiek életveszélyben teszik meg a napi útjukat. Elkeserítőnek tartotta, hogy Magyarországon mindenre van pénz, köztük vadonatúj teniszstadionra, a Puskás stadion ötszörösére bővülő büdzséjére, és egy hatszorosára dráguló vizes vb-re is, de nincs pénz félmillió budapesti utasra, akiknek csak életveszélyes, kigyulladó, vagy kinyíló ajtajú metró jár. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Tarlósnak is arra van esze, hogy a kétéves luxuskocsiját vadonat újra cserélje, Orbánt meg napi szinten utaztatnám a 3-as metrón, hogy ne legyen annyi ideje a focival foglalkozni, hátha hamarabb rendbe tennék a 3-s metró felújítását.
Nessy
Aki kocsi helyett metróval jár, az annyit is ér! Sőt, még naponta dolgozni is megy, lehetőleg minimálbérért, az végképp nem Fidesz kompatibilis! Kinyilik mindkét oldalon az ajtó? Hulljon a férgese! Lényeg hogy lesz sokszoros áron vizes VB. A közönség majd közlekedik, ahogy tud! Legfeljebb az összes még nem matuzsálem korú buszt oda vezénylik, a plebs meg így járt!
Kookas
@colibri: tudnám díjazni egy vip- es 3metrót a sok nemzeti csókossal és nekik oly kedves vezetőjük is ami lerohad és még ki is gyullad no az igen.
quadrocopter
...és ezeket a tróger patkányokat jövőre ismét meg fogják vlasztani. Csaxólok...időben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.