M. Richárdot a 444 szúrta ki, miközben éppen anyagot forgattak.

A férfi ugyanolyan Mercedes a volánja mögött ült, amilyennel még májusban karambolozott. Akkor a sportkocsi egy másik autóba szaladt a Dózsa György útnál, ami egy buszmegállóba csapódott. A balesetben két ember vesztette életét.

Újra Merciben dönget a Dózsa György úti halálos balesetben érintett M. Richárd

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Később kiderült, hogy M. Richárd a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja, aki mindössze félórával korábban vásárolta meg a balesetet okozó járművet.

A jelek szerint nem veszítette el a jogosítványát, és már új Mercedesszel járja a várost. A 444 stábja a Margit körúton vette észre az 577 lóerős, 48 millió forintos gépkocsiban.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Gondolom a fegyveres adónyomozók a seggét se merik megszagolni, mondjuk, hogy mégis mibűűűű fussa! Elég, ha a plakátos céget basztatják, erre van kormányzati elvárás! Amíg a fegyveres rendvédelmi szervek, az adóhatóság, bíróság, ügyészség nem politika mentes, bele lehet itt kérem sz@rni a nagy jogba!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@papa.49: Vezettem bivaly kocsit...De itt nem is ez a lényeg...hanem hogy a baleset okozója a szabálytalanul kanyarodó!!!és ezt most lehet ragozni hogy hánnyal ment ,meg milyen kocsi volt...vegyétek elő a KRESZ könyvet,és olvasgassatok a kanyarodás feltételeiről,szabályairól!!De tegyétek a szívetekre a kezeteket..ha nem ez a pasi van a dologban,legtöbbetek már nem is emlékezne az esetre!!
almalibre
Nagy a vita, de cikk azt írja: "A jelek szerint nem veszítette el a jogosítványát" - az is lehet, hogy bevonták, csak ez őt nem nagyon zavarja...
papa.49
@Horizont: Hagyd nem érti, vagy nem akarja, vagy valamiért érdekelt, már letettem róla hogy meggyőzzem...A Merci kivágódott a BMV mögül nagy gázon és azon a kb. 70 méteres szakaszon az addigi 50 körüli tempóról felgyorsult kb. 120 ra, a kanyarodónak lehetett 2 mp az ütközésig, abból 1 mp az érzékelés, mire megtudott volna mozdulni reagálni a Merci 15-20 méterre lehet tőle ESÉLYE SE VOLT A BALESET ELKERÜLÉSÉRE!!! Nekem a legtöbbet a Merci orra mondta el, meg a Citroen oldala ami a kardán alagútig belapult, (kardán ugyan már nincs, de így hívjuk)!!!
De most nem is a baleseten rugóznánk, hanem a tényen, két halálos áldozattal járó baleset résztvevője hogyan vezethet újra mikor ilyen esetben beszokták vonni a jogsit a helyszínen!!! Legalábbis az egyszerű, közemberektől, ennek a faszkalapnak meg van jókora hátszele !!!
papa.49
@Horizont: Ott abban a kereszteződésben ,,tele zöldes,, kanyarodás van, de vajon annak hogyan adjon valaki elsőbbséget akit 1-2 mp belül pillant meg miközben a másik kocsi normál sebességgel közelít a kereszteződéshez, és az előtt nyugodtan bekanyarodhatott volna, csak NEM SZÁMÍTOTT ARRA, HOGY JÖN AZ AZ ÁLLAT!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Most még egyszer leírom NEKED, hogy értsd meg végre a Citroenes jó esetben a szeme sarkában láthatta meg a Mercit amint feléje repül!!!
Abban igazad van hogy elvileg neki elsőbbsége volt, de a mellette haladó BMV. miért nem ütközött a Citromnak, azért mert nem kétszer gyorsabban haladt a megengedettnél!!!
Tudomásom szerint halálos áldozatokkal járó baleset után a rendőr a helyszínen bevonja a jogsit, azt ezután csak a bíróság ítélheti meg, hogy visszaadják, akkor most milyen papírral vezetett???
Tudom erre mondod nem a papír vezet, de mégis érdekelni hogyan is van ez!!!
papa.49
@Horizont: Semmi gond...
Miért pátyolgatják, hát arra magyarázat lehet, hogy mit keresett a tonyo által szervezett akármin!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.