Emberölés előkészületével gyanúsították meg M. Pétert, akit társával, R. Gyulával együtt másfél éve fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), és akik belügyi vezetők akkori közlése szerint a miniszterelnök elleni merényletre készülhettek - írta a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Heuréka! Másfél év alatt eljutottak a feltételezésig!
Nem gond! Miután csak feltételezés, majd a Kúria életfogytiglanra ítéli őket.
Nem lenne célszerübb a tényleges gyilkosokkal foglalkozni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Jó lesz vigyáznunk, mert lehet, hogy a gondolat is merényletre utalhat, és jön a letartóztatás.
Pálinkás Pál
@Nessy: Arra a TEK-re gondolsz akik elfogták a Jedi lovagot???Meg hasba lőtték egymást a Ferenciek terén?? És még sorolhatnám a bakikat estig...Még a királyi tévében sem volt olyan híradás,ahová ezek kivonultak,hogy azt egy normális országban ne tudta volna megoldani a körzeti megbízott...
Nessy
@Pálinkás Pál: Pontosan! Csak ők drágábbak, mint a körzeti megbizott. Ez szerintem elég nagy különbség.
Perwool
@Nessy: Orbánnak a mellény azért kell, hogy a csüngős hasát fogja. A gorillák meg azért, hogyha hasra esik feltudják emelni.
qxy
Azért " tééélleg" Mindenki bántja ezt a szerencsétlen hülyét. miért kell bántani ezt az abortusz maradékot minden nap. Van ennek a hülyének elég baja nem? Jó ez az ember. Igaz nem hozzánk, hanem a családjához , de azért jó . Ha másra nem szappannak. de az is valami.
Na ezzel én már ki is zártam magam hogy bántom, illetve merényletet követnék el ez a fasz miatt. mert ugye én most is védem. Hallottam hogy kiskorában az apró pénzt a szájába tartotta. Erre csak azt mondom, a Fa@m a pénztárcájába. Na. Ezzel sem arra ösztönzöm hogy " círdesz"" hanem hogy " Takarékos" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.