Átírták az élelmiszerkönyvben, hogy mi számít rozskenyérnek, vagy teljes kiőrlésűnek. Nem lesz olyan, hogy házikenyér, változik a sótartalom is.

(Forrás: Index)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mi van? meszaros belenyult a malomiparba is??? Nemaaaaaa'...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Öngólt lőttök fideszmajmok...hozzányúltok a kenyérhez is??? pedig fényes példa a szakmaiságotokhoz a menzákon gyűlő moslék egy-egy étkezés után!!!Az én egészségemre ne ti vigyázzatok sintérek,mert sokáig akarok élni!!!
Nessy
@magyarbakancs: nem a túlzott sófogyasztásra gondoltam. Sok évtizede már, hogy a cardiális problémák miatt sószegény kaját eszem.
Viszont akkoriban napi 1 liter folyadék volt engedélyezve, mára változott a medicina, igyak meg 2 litert. Ettől szenvedek igazán.
Na, mindegy, ezt akarják a zemberek!
magyarbakancs
2 liter folyadék úgy értendő,hogy leves,tea,kávé ,víz összessége.
Nessy
@magyarbakancs: Tudom, a liter is úgy volt. De hát, tudod, "munkadarab nem pofázik" mondta egy fogorvos anno, gyökérkezelés közben a paciensnek.
eszegfu
Ha "eléggé megváltozik a kenyér", akkor az a gyanum, hogy az ára is!:(
eszegfu
@Nessy: 9:08 Nekem fogalmam sincs, hogy a településünkön lévő albán pékség mennyi sót rak a kenyérbe, de bizony ehetetlenül sótlan, iztelen... mint ahogy a kelt tésztából készült finom pékáru is, mert bizony az édes pékáruba is kell tenni sót, mert ez hozza ki a sütemények izeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél