Le kellett zárni a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház hármas számú belgyógyászati osztályát. A Hír TV szerint olyan sok ápoló és nővér mondott fel, hogy már nem lehetett fenntartani az alapvető működést sem.

A Hír TV beszámolója szerint számos nővér és ápoló mondott fel a a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház hármas számú belgyógyászati osztályát. A csatorna megkereste az intézményt, de még nem kapott választ a kérdésire, a Facebookon viszont olyan információk terjednek, amelyek alátámaszthatják az információkat.

Az értesülések szerint a személyzet tagjai közül többen a közelben nyílt új Ikeába mentek inkább dolgozni, mert ott többszörös bért kaptak.

Ezeket a jelenségeket a kormány nem akarja észrevenni. A kormány egyszerűen becsukja a szemét, szemellenzős, nem veszi tudomásul, hogy nagyon nagy baj van az egészségügyben. Nyilván könnyű a kormány politikusainak és az oligarcháiknak, mert meg tudják fizetni magánban az egészségügyi ellátást.

– idézi a Hír TV Schmuck Erzsébetet, az LMP frakcióvezető-helyettesét.

A csatorna megkereste az IKEA-t is, ám ott azt nyilatkozták, nem adhatnak felvilágosítást kollégáik korábbi munkahelyeiről.

Hír TV

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Béla333: 21.11. Jogos. Ott nagyobb a tisztaság, és jobb a műszerezettség. Van működő defibrillátor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A kórház nyilatkozata szerint azért kellett lezárni az osztályt, mert tatarozás folyik. Úgy látom néhány éven belül az összes kórház összes osztályát lehet tatarozni, ha tovább süketelnek a vezetők.
Nessy
@solidedge: Biztos most szerelik be a klímát, a Wi-fit, tesznek be kényelmes ágyakat, természetesen az eredetileg két ágyasba, csak kettőt, nem négyet!
wagabund
ettől jobb reklámot az IKEA soha nem tudott volna kitalálni...
egyvandor
@Hellcat: "Hogy is volt az a világszínvonalú egészségügyes kijelentés pár napja???"
Van az. A vip-es nertársak nem panaszkodnak.
egyvandor
@nyanya001: szívesen végignézném azt amikor Gorbán kibukik a hatalomból a heverjai lerágják róla a rablott vagyont ő meg ott maradna 75 évesen alkalmazva rá saját kreált törvényét ellátás nélkül gyötrelmes betegségben pénz nélkül.
farkas
Már cáfolták a rémhírt. Simán kifestenek és felújítanak egy osztályt, azért zárt be ideiglenesen. Dolgozói mozgás meg mindig volt. Mi a gond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.