A Bróker Marcsika néven elhíresült karcagi "üzletasszony" akár 15 év börtönt is kaphat – tudta meg a Portfolio.

A társaság látszólag egy utazási irodát üzemeltetett, de valójában tiltott betétgyűjtést folytatott. Az ügyfelek azt hitték, értékpapírokba fektetik a pénzüket. Az ügynek összesen 768 sértettje van, ők a cég karcagi és budapesti irodáiban fektették be pénzüket.

Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben

A vádlott velük bizalmi kapcsolatot ápolt, így évekig meg tudta téveszteni az ügyfeleket. Azt az eljárás érdekei miatt nem árulhatta el a főügyészség, hogy a vádlott elismerte-e a bűncselekmény elkövetését. 

A kárérték 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült. Azt még nem tudni, hogy ebből mennyi kerülhet vissza a károsultakhoz, ez ugyanis majd a bírói eljárás tárgyát képezi.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ülhet!! ühm.. vagy, úgy mint.. Quaestor Csabika...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Perwool: A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont !
maci0427
Elszámoltatás...??? -- A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont ! Soha nem fognak börtönbe csukni senkit ! Egy - két kishal és kész, az megy a levesbe !!!
papa.49
Nem a börtön a fontos hanem adja vissza az emberek pénzét ez lenne az igazán fontos!!!
maci0427
@Eladott Ország: Elszámoltatás...??? -- A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont ! Soha nem fognak börtönbe csukni senkit ! Egy - két kishal és kész, az megy a levesbe !!!
lampa laz
Karcagi fiúk, vargafazekas majd megmentik. Fazekas hungarikummá nyilváníttatja mint a csécsi szalonnát...
Eladott Ország
@lampa laz: Így van. Az erős Pista, csécsi szalonna után a brókerbotrányokat és a pilótajátékokat is hungarikummá nyilvánítják és a bróker Marcsi ügy megoldva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.