„A nemzeti konzultációi témák mentén új kampányt indít a kormány”, vagyis ennek részeként itt a Fidesz “leütősebb” propagandaplakát – akciója, mellyel kitapétázza az országot. Szabadon teheti, hiszen Áder aláírta a törvényt, feladva ezzel a szólásszabadság védelmét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tartok tőle, hogy ez már túlmegy minden határon! =))
RonaGyuri
tartok tőle, hogy ez már túlmegy minden határon! =))
Nessy
@RonaGyuri: Viszont az illiberális ( bigott, szűklátókörú) híveknek ez lesz a legnagyobb öröm! Még van pár méter a Marianna árok aljáig!
quadrocopter
"Ne haggyuk..." hogy a sertéskonzerv mindkét oldalát fel lehessen nyitni, hogy árvízkor a víz arra folyik, amerre akar, és azt se haggyuk, hogy állandóan csak lefelé, ne haggyuk, hogy a birkarezsim, mamlasz, idióta halmaznak tekincse a saját bégetőit, ne haggyuk, hogy a non profit Cöf tarcsa el az MVM-et, ne haggyuk, hogy Mészáros pénztáros üres trezorokat őrizzen Hatvanpusztán, ne haggyuk, hogy Lézer-Piszkos-Mocskos-.Hazug János többé ne fácánozhasson, ne haggyuk, hogy nem megy a metró Hódmezővásárhelyig, hogy még mindig nincs reptér Feltshoothon, hogy Simonkát megcibálják azért, mert enyves kezű asztalosnak készült, de programhiba folytán csak az enyves kéz maradt, ne haggyuk, hogy Budai-Törpeuszkár Gyula, az aurópai felnőtt átlagmagasság alatt szenvedjen - nyújcsuk meg! - ne haggyuk, hogy az erős, büszke aurópai Magyarország tarcsa el az uniós tagállamokat, ne haggyuk, hogy a 6 darab, USA-ból kitiltottak létszáma csak egyszámjegyű maraggyon, hogy Eltolcsy majdnem doktor ne szerezhesse meg az ecseri doktori fokozatot, hogy Tömjén "doktor" ne szenveggyen a kereszten...stb. Szóval eccerűen csak ne haggyuk...
Kookas
@RonaGyuri:szerintem a fidesss be nincsenek határok csak árkok!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/01/nem-egy-rossz-minosegu-del-amerikai-sorozat-ez-amirol-el-lehet-kapcsolni/
Nem egy rossz minőségű dél-amerikai sorozat ez, amiről el lehet kapcsolni. Ha a főnök éppen nem ér rá, mert lánctalpas diktátoroknál vendégeskedik Félázsiában, akkor jönnek a macskabagoly-szakértő és szaporításügyi utazó nagykövetek, a Soros-egyetemen
végzett kormányszóhurcolók, a tehetségtelen, papagáj-üzemmódra kapcsolt államtitkárok és
hörögnek, fröcsögnek, sorosoznak megszállottan, az egyenutasítás szerint. Nyilván ez
önmagában kevés. Ezért a kormánya által gazdaságilag kizsigerelt, lecsúszó, elszigetelődő,
migrációs célpontnak jóindulattal sem nevezhető kelet-európai kisországban egyik
propagandakampány éri a másikat.
Eladott Ország
"A "legütősebb" propagandaplakát, amit valaha látott" A lényeg, hogy a közpénzt lehessen lopni.
Szarházi banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.