Bruck András közösségi oldalán kap az arcába Orbán, és tegyük hozzá, teljes joggal: “A minap egy mondata közepén zártam el a rádiót. Már éppoly allergiás vagyok a hangjára, a lelke mocsarában született beteges szövegeire, mint a macskaszőrre vagy a parlagfűre.” Alább a teljes poszt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nagyon jó és találó írás! Ettől az állandóan bugyuta hasonlatokkal dumáló büdösboigártól én is kiütést kapok, ha meghallom.
bencemacska
Hasonlóan érzem magam én is , amikor meghallom.
Nem is tudok odafigyelni, annyira irritál a hangja. Nem is tudom honnan jön belőle gyomor-, fej-, torokhang összekeveredve.
Még büdös is!
quadrocopter
Nagyon jó és találó írás! Ettől az állandóan bugyuta hasonlatokkal dumáló büdösboigártól én is kiütést kapok, ha meghallom.
Clavigo
@bencemacska: @quadrocopter: Ugyan ez...akut hànyingerrel vegyítve.
Nessy
Bár nem hizelgő, de sajnos igaz amit ír, rólunk, még gondolkodó, de tenni nem tudó, nem akaró polgárokról.
Talán az ellenzék is megszívlelhetné a költő szavait:
Nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kel!!
A mikor pár száz forintról volt szó, lett légyen vizitdíj, net adó, sok ezren tiltakoztak. Amikor az ország jövőjéről van szó, amikor milliárdok tünnek el kézen közön, amikor a jövő generációból szakbarbárokat akarnak csak "képezni", amikor a beteg meghal, mert nincs kézfertőtlenítő, mert nem győzi kivárni a várólistát, nincs egy szavunk sem. Aki kiállna az érdekünkben, azt hamar magára hagyjuk, és csak szűk körben lázongunk. Az ellenzék önmagával elfoglalva, a bigott híveknek Orbán szava szentírás. Győzelmi tort ül a keresztény köntösbe bujt embertelenség, gonoszság, ellenségesség, idiotizmus.
Mindenki ellenség, aki nem ért egyet párunk és kormányunk nagyjaival.
O Tempora, o Mores!
kokopelli
@bencemacska: ..nem mindegy,hogy a szájából,vagy a scheggibül?
..meleg levegő mindkét forrásból,úgy 37° kürül.
Kár,hogy nem 37°K...! :=(
bencemacska
@kokopelli: ma10:43
Írtam, hogy nem tudom honnan jön a hang.
De erőlködik, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.