7 éve már annak, amikor egymillió köbméternyi mérgező vörösiszap öntötte el Kolontárt és Devecsert. Tíz ember meghalt, házak százai váltak lakhatatlanná az elmúlt évtizedek legsúlyosabb ipari katasztrófájában. Az ország egy-emberként állt melléjük, és ki mennyivel tudta, segítette a vörösiszap tragédia károsultjait. Az összegyűlt több, mint 2,5 milliárdból azonban semmit nem kaptak a rászorulók, a kormány másra csoportosította át ezt a pénzt is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Le kell verni rajtuk az utolsó petákig!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Le kell verni rajtuk az utolsó petákig!!!
nezelodo
Nahát, hogy egy tisztességes polgári kormány alatt mik meg nem történnek!? Meg kellene talán kérdezni azt aki kézben tartotta az ügyet! Ja azt már nem lehet, a családjai (a tartalékra is gondolok), nem felelnek a tetteiért, csak öröklik a hasznát. Telefonon adományozók meg úgysem tanulnak a meglopásukból, és majd ha bül-bül szavú főtolvaj újra kéri, megint adnak.
szaboria1
Ez is a szemétség legnagyobb elkövetése. Az emberek nem a kormánynak gyűjtött hanem a károsultaknak. A kormánynak vésztartalékot köteles elkülöníteni katasztrófa helyzetre. Ne milliárdokat költsön az üres stadionokra. A jelenlegi időjárás mostanra már többször fog vészhelyzetet okozni arra is kellene gondolni.
wagabund
tegnap mondta egy tájékozott ember a tévében, hogy Soros egy millió dollárt utalt át a vörösiszap áldozatainak megsegítésére.(még akkoriban)
Qqberci
"a kormány másra csoportosította át ezt a pénzt is."

Magyarul: ellopta...
nezelodo
@wagabund: 06:50. Kevesellte a fő Soros fióka ezért a keresztes hadjárat ellene...
staro2
No ezért nem adok én egy petákot sem az ilyen központilag szervezett segélyakcióknak.
Nem elég, hogy lopnak,még azt is elvárják ,hogy én vigyem oda a pénzt nekik.
Aljas banda.
wagabund
@nezelodo: érdekes megközelítés, de nem lehetetlen...
Hellcat
2010-ben a Nyílt Társadalom Alapítványok 1 millió dolláros azonnali segélyt tett elérhetővé, miután az ajkai alumíniumüzem zagytározójának a gátja átszakadt, aminek következtében mérgező iszap zúdult a térségre, tíz ember halálát okozva...Igen...Soros alapítványa. Ő adott pénzt a károsultaknak a fidesz meg zsebrerakta...na akkor ki a mocskos szemét hazaáruló?
Manhattan
Régebben láttam egy riportot, amiben mutatták az új házukat a fiatalok, akiknek a kislányukat kitépte az anyja kezéből az áradat. Az mi volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.