Mint megírtuk, meghalt az a 13 éves kislány, akit a CT hiánya miatt nyitott mellkassal kellett átszállítani az Országos Kardiológiai Intézetből a Heim Pál Gyermekkórházba.

A gyermek nagymamája a Klubrádióba telefonált be, és közölte a szomorú hírt. Az asszony köszönetet mondott Pordán professzor csapatának, amelynek tagjai több évi külföldi kint tartózkodás után hazajöttek és 16 napon keresztül heroikus küzdelmet folytattak Lelle életéért. A nagymama tegnap azt hitte, hogy Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatóján majd azt jelenti be, hogy a Kardiológiai Intézet nemcsak CT-t kap, hanem MR-t is. „Ezzel szemben az eltolvajlott kincsekről beszélt. 

Balog Zoltánt embertelen miniszternek, a minisztériumát embertelen minisztériumnak nevezte a nagymama, aki a gyásznak abban a fokozatában van, amikor a harag és a tehetetlen düh van benne.

Tudnék arról beszélni, hogy mi minden lett volna fontos Lellének, az orvosainak, a többi kisgyereknek. Mennyire fontos a mosolyuk, ami megfizethetetlen. És ezekből nagyon-nagyon jó emberek tudnának válni. És akkor azt meri mondani, hogy miért, a másikban volt? Hát ennél cinikusabb... Őneki föl kellett volna állni a riport után és azt mondani, hogy bocsánatot kérek, én lelkész vagyok, és ez kiszaladt a számon”

- mondta a gyászoló nagymama. 

A felvétel itt hallgatható meg >>

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Horizont: En tudom, hogy van Isten, es mindenki megkapja a magaet: van olyan, hogy az embernek az is beugrik, hogy ezt a buntetest miert rotta ra a Joisten, de van ugy, hogy nem, egyszeruen csak lecsap az Isten buntetese.
Nincsenek vegtelen diktaturak, mint ahogy sajnos nincsenek vegtelen hosszu bekeidok sem - a rossz a joval allando harcban all, es mindig csak egy idore kerekedik felul az egyik, ...:o((

Nagyon sajnalom a kislany nagymamajat es persze a szuleit is - csak megerositette azt a nagymama, amit ma minden ertelmes ember tud Magyarorszagon, aki felelosen gondolkodik: a magyar egeszsegugy kizarolag csak az aldozatos munkat vegzo orvosoknak es apolonak, meg a korhazi szemelyzetnek koszonheti, hogy egyaltalan letezik meg valamilyen orvosi ellatas...
Szegyellje magat az osszes alkoroszteny, illiberalis, elmebeteg , aki az orszagot jelenleg vezeti...
Rosszat nem kivanok nekik, kizarolag ugyanazt, amit ok okoznak masoknak, annyi bajt, fajdalmat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Tragédia, hiába sikerül megmenteni 99-et, az az egy amelyiket nem, a családnak minden!
Sokáig hordtam ebbe a kórházba egyik fiamat, és itt műtötték. Kitűnő orvosok.
Az "Országos.. " intézetben minden eszköznek lenni kellene, ez egyértelmű, bár a gyerekrészleg inkább csak egy osztály volt régen itt, de méltón a legfelszereltebb volt az országban. Felmerül a kérdés; milyen ma a többi?

Ide szoktam ajánlani az 1 százalékomat:
"A Szívbeteg Gyermekek Védelmében" Alapítvány
Számlaszám: 10102086-14544002-00000006
Adószám: 19661964 - 1 - 43
Gyuri Géderről
Meghallgattam a riportot. A szavam eláll, a düh és a gyűlölet forrong bennem. Nekem is vannak unokáim. De egyedül kevés vagyok, hogy eltöröljem a föld színéről ezt a népirtó bandát.
Büszke Magyarok! Hol vagytok? Lapultok mint az a bizonyos (szar) a gazban. Adakozással akarjátok tisztára mosni a lelkiismereteket? Nem kéne tán Dózsát, vagy az 56. osokat követni ? Mi van, ha a te gyereked, családtagod kerül ebbe a helyzetbe? Tudod?! Tegnap az Övé. Ma az Enyém. Holnap a Tiéd.
De félre bú! Merjünk nagyot álmodni. Legyen Felcsúti kisvasutunk.(aki megmarad még használhatja is) Legyenek stadionjaink.(de nem lesz aki látogassa) Legyenek Habonyaink, Mészárosaink, Vajnáink, és folytathatnám a sort.
De lassan nem leszünk MINK!
terlasz
Lehet, hogy a kislány élete nem csak a CT-n múlt, de kiemelt egy fontos hozzáállási problémát az egészségügyünkhöz. Eddig is tudtuk, hogy ezt az aljas kormányt saját magán kívül más nem érdekli, de most a napnál is világosabbá vált ez a tény. A mi pénzünkből folytatott legújabb gyűlöletkampány árából 40 CT-gépre futotta volna.
Értelmetlen dolgokra sőt gazemberségekre szórják a pénzünket, alárendelve akár az életünket is.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/07/13/balog-elemet-selejtez/
Balog, noha református egyházi személyként lehetne némi köze talán Jézus tanításaihoz, csupán csak hozza az elvárásokat. Ahogy eddig is. Beleértve azt is, hogy 2013-ben reprezentatív ajándékosztást szervezett negyven gyermeknek a Hiltonban, majd egy szava sem volt, amikor felhasználták a szegényeket kampány-statisztának. Ahogy szó nélkül hagyta azt a kijelentést is, hogy a gyermekéhezés csak rossz szokás. Ami érthető. Mármint Balog hallgatása. Miután korábban, 2012-ben már azt fejtegette, hogy tulajdonképpen nem a szegénység, illetve a már akkor is züllő oktatáspolitika, hanem a szülők akadályozzák a tehetséges gyermekek kiemelkedését. Alapjaiban bemutatva azt, ahogy Orbán minisztere látja a világot. A cinizmus és a cinikus lenézés szemüvegén át.
1magyar
Bezzeg milliós szőnyegekre, kincsekre, festményekre, vizes vb-re van pénz!? De az emberek,adófizetők ha megbetegednek már nem kellenek a kormánynak. Remélem ők is így járnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.