A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 121 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a második negyedévben, a lista első helyén egy budapesti lakcímű nő, Volkova Ekaterina Jurjevna állt június végén 1,442 milliárd forint adóhiánnyal és 1,324 milliárd forint bírsággal. A NAV negyedévente teszi közzé azok listáját, akiknél az előző negyedévben jogerőre emelkedett határozatában magánszemélyeknél 10 millió, más adózóknál 100 millió forintot meghaladó adóhiányt állapított meg. A második negyedévben 121 adózónál állapítottak meg nagy összegű adóhiányt, közülük 78 társaság, 43 pedig magánszemély. A második legnagyobb adóhiányt a budapesti székhelyű International Marketplace Trade Kft.-nél tárták fel, 1,253 milliárd forintot, amihez 699 millió forint jogkövetkezmény társul. A magánszemélyek közül a kakucsi illetőségű Fajt Zoltánnak és a gyugyi Szabó Lászlónénak van még a jogkövetkezményekkel együtt milliárdon felüli tartozása (1,113 milliárd, illetve 1,449 milliárd...

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk ez a "holgy" azert csinalhat Magyarorszagnak ekkora adohianyt, mert orbanunk obenne latja a magyar gazdasag fellenduleset...

Jaj de jo, hogy kelet fele nyitottunk...
Ez csak nem a magomed kedves felesege???
lampa laz
Sok ilyen hontalan bevándorló kell ide, gondolom a maca is ilyen. Egyébként a nav szégyene, h ekkora adóhátralékokat fel tudnak halmozni egyesek. Börtönt nekik, nem pénzbírságot, mert azt úgysem fizeti ki. Díszcigányt is má rég be kellett volna vágni oda.
eszegfu
Szerintem ez az adóhiány nem a bevallott adók be nem fizetéséből adódik, hanem mondjuk egy 5 éves "átfogó" ellenőrzésből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.