A vizes vb-re a szervezők összesen 400 ezer eladott jeggyel számolnak, ez bruttó 1,2 milliárd forint bevételt jelentene. A vb megrendezésének költsége viszont a sajtóban megjelent összesítések szerint mára közelíti a 170 milliárd forintot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@gulyasgyula: Ez nem lázítás, hanem TÉNY. Te pedig nézd meg azoknak a szállodáknak a tulajdonosait, akik kaszálnak ezen az egész szaron. Na ugye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ugyan már...hisz adófizetői közpénz, amely fölött az elmeroggyant szarházi rendelkezik!
Cefi
169 milliárd bukta a vizes világbajnokság egyenlege
Eddig. És még hol a vége?
gulyasgyula
Ez megint csak egy fél hír ..Ami a szállodákon, értermeken , egyébb a rendezvényhez köthető bevétellekből befolyt senki nem tudja ..Hozzá teszem miden forintot megnéznék ami a sportra költ az állam , örülök hogy nem lett olimpia de az Orbán ellenes félhírből elegem van ..Jövőre választás ott kell megmutatni hogy van egy kormányzásra alkalmas ellenzékünk ..Addig felesleges LÁZÍTANI ...
peterkelemen
Orbán korrupt vizes VBje. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
nevemnick
@gulyasgyula: közpénzről van szó. A vendéglátás, stb. áfája/adója talán ha egy évig tartana a vb, akkor hozná be a kiadásokat.
Úgyhogy ez egy egész hír, Gyula.
Cefi
@gulyasgyula: Ez nem lázítás, hanem TÉNY. Te pedig nézd meg azoknak a szállodáknak a tulajdonosait, akik kaszálnak ezen az egész szaron. Na ugye!
gulyasgyula
@nevemnick: @Cefi: ..Nem ez a legnagyobb kiadás , hanem a mindennapi futbal mánia ..Ma egy közepes futbalista ha a ""támogatott "" csapatban játszik havi több milliót is kaphat ..Hogy ez mennyi országossan és évente hazzá a stadionokra költött pénzek ezt senki nem tudja..Ez ellen egy ellenzéki párt se tiltakozik . Ha az ellenzéken mult volna most készülnénk az OLIMPIÁRA .Attól tartok hogy egy kormány váltás után is így marad minden ..Akkor miért csak Orbánt hibáztatjuk ..???
Cefi
@gulyasgyula: Ez így, ebben a formájában igaz.
nevemnick
@gulyasgyula:
-nézzük csak: ellenzék a Momentum is.
-ha összességében (stadionok, úszó vb, stb.) minden hónapban a vicc-tor folyamatosan megfejel egy-egy addig is nagy kiadást, amellyel közpénzt rabol a haveri körnek, miközben az átlag polgár a béka segge alatt kénytelen élni, akkor az nekünk soha nem lesz nyereség.
-kormányváltás után csak az adósság marad: lásd pl.állampolgársági kötvény, egyéb előre nem látható eus büntetések, plusz a paksi atom.
-kell ennél több, Gyula?
gulyasgyula
@nevemnick: ..A momentumosokat nem lehet komolyan venni ..Nézd a megjelenést ..A szavazók nem csak 30-évesekből álnak ..Egy jövő miniszterelnök legyen ápolt , borotvált jólöltözött ..Nézd a Francia elnököt..Előre megjósolom bárki lesz a következő olyan adóemelések lesznek hogy bele gebedünk ..27-éve ez van ..Béremelés ?? Miért nem sztájkolnak a dolgozók ?? Nézd a Tesco ..Nyugaton is csak ott van jó bére a munkásnak ahol a szakszervezet erős és ha kell utcára vonul és nem dolgozik a munkás ..MIÉRT NEM TESZIK A MAI FIATAL MUNKÁSOK .??? Hiteles politikai erő kellene és magukért a munkahelyükön kiálló munkások ..A KORMÁNY ELLENI TÜNTETÉSEK SEHOVA NEM VEZETTEK , tessék váltani trájkoljatok , tegyétek le a munkát ..Ilyen nem lesz nem összetartó a Magyar ..27-éve minden kormány csak ellenzékben tudja mit kell tenni ..Hatalomra kerülve csak adóztatni , megszorítani tudnak ..Orbánnak sok hibája van de jelenleg nincs jobb ..Ha tudtok jobbat sokan fogunk támogatni benneteket.. De addig ???,,,
nevemnick
@gulyasgyula: ez egy láncreakció. Jelenlegi helyzetet akkor (14-ben) elfogadta az a réteg, aki a seggét nem emelte fel a fotelból, amikor a választókörzetek átírása után az volt a szlogen, hogy ,,folytatjuk".
Én ezt nem fogadtam/fogadom el.
Ezért számomra ez a kormány illegitim és hiteltelen a többi előzővel együtt.
Ha továbbra is ez megy, akkor beláthatatlan az ország és népének a sorsa...
Sajnos.
kokopelli
@Cefi: ..és ki eszi meg azt a sok buktát? ...lekváros,túrós vagy ß@ros a sok bukta ? :=(
Hari
Figyelem ! A negatív nyereség is nyereség- mondta volt anno egy fideszes csinovnyik .
gulyasgyula
@nevemnick: ...Egyet értünk """ a többi előzővel együtt ""..Csak ez már természetes ..A példának nézhetjük az USA , vagy a legutóbbi Francia választásokat , lassan nincs olyan politikus akinek nincs valami pénzügyi visszaélés a füle mögött ..A következő kormánynál arra számithatunk hogy az ÉHES SZÚNYOG CSÍPNI FOG ..Minden pártnak meg volt , meg lesz a maga Mészáros Lőrince akit tömni fog pénzel ..Számíthatsz rá hogy egész életed a kormányokkal való harc lesz ami kikezdi az egészséged ami meg már túl nagy ár ...
nevemnick
@gulyasgyula: Gyula, edzett vagyok, még így a 63. év után is. :D
gulyasgyula
@nevemnick: ..Isten éltessen ..Én 67 töltöttem áprilisba ..Többször meg ís fogadom hogy nem nézek bele a politikai írásokba de időnként csak nem sikerül ellenállnom ..Sokat dolgoztam, dolgozok ma is a családi KFT-ben ..Nincs anyagi gondom , heti 2 délutánt az uszodában töltök , minek mérgeljem magam ..Hagyjuk meg a fiataloknak ezt az ""élvezetet "" ..Hála istenek a fiam leköti magát a cég ügyeivel és nincs ideje meg hangulata a ""fotel forradalmárt játszani "" ..Tegyük mi is ezt ..További jó egészséget kívánok a hátralévő 20-30-évhez ..
gulyasgyula
@nevemnick: ...Azért írd meg a véleményed , tetszik a meglátásod az ország dolgairól ..
telegdilaci
Bagatell,mi az a szaros 170-milliárdocska,hány MR-és CT-gépet lehetett volna venni belőle,vagy hány Egészségügyi dolgozónak lehetett volna emelni a fizetését,hogy ne menjenek,külföldre?csak abból nem lehetne valakiknek meggazdagodni! a Sport az igen ott dől a lé lehet,kaszálni rendesen! gondolom még az illetékeseknek,akik nagyon megérdemlik,nincs tele a zsebük,Orbán vezér szerint,nincs még elég Stadionunk!
Cefi
@kokopelli: 07.33. Narancsos bukta. Azt kérem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.