Aki nyitott szemmel jár, annak egy ideje már nincs kétsége afelől, hogy az Orbán és Nyaloncai Kft. hosszú évtizedekre tervezi magyarországi uralkodását. 2002-ben a vezér nagyon megzakkant, amikor elvesztette 100%-osan tutira vett győzelmét, és 8 évig nem tudott hozzáférni a hatalomhoz. Meg is tett mindent annak érdekében, hogy bármi áron újra felkapaszkodjon a hajóra, és ismét megkaparintsa a kapitányi beosztást. Kordont bontott, hangzatos beszédeket tartott, fenyegetett, ígérgetett, és attól sem riadt vissza, hogy lángba borítsa a fővárost 2006 őszén. Nem furcsa, hogy a mostani, ellene folyó tüntetések békés jellegűek, és senkinek nem jut eszébe felgyújtani az autókat? Ja, kérem, nincsenek köztünk a fizetett, egybites agykapacitással rendelkező ösztönlények, akik pénzre-parancsra Molotov-koktélokat dobálnak, és utcakövekkel hajigálják a rendőröket. MÉG nincsenek köztünk, de várhatóan hamarosan megjelennek. Ha követjük a törökországi forgatókönyvet, akkor már biztosak lehetünk...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok! Egy skizofrén állat és mocskos csordájának játékszerei vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@karma1: Ma nem leszek, talán este, hogy kommunikáljunk. Lassan indulok, tudod bkk tüntetés. Martens, vipera, laposüveg. Talalkozó a szokott helyen. :-))
Nessy
@Cefi: Képviselj egy fájós lábú öreg harci pacit is. meghálálom, ha megnövök! :-))
karma1
@Cefi: Tudod, amit ilyenkor szoktam mondani, (mint oreg nenike a pilota fianak) "Aztan lassan repulj, fiam, es alacsonyan!"
Szoval vigyazz Magadra meg a tobbiekre is,... Csatlakozom @Nessy -hez...:o)))
quadrocopter
@karma1: Az a gyanúm, valahol már létezik egy forgatókönyv, hisz folyamatosan mérik az imádatot és annak hiányát, számszerűsítve, tehát ha előreláthatóan szarul jönnének ki - mert azért a székely bázis sem az igazi választást nyerő tömeg - akkor jön az Ertdogán koncepció, a "puccsot kíséreltek meg Sorosék a legitim(?) qrmány elen" című sunyi projekt!
A Geci mindenre képes a hatalomért, hisz csak addig van gengsztervilág, míg ezek életben vannak!
Cefi
@karma1: @Nessy: Sziasztok! Jól megáztatott minket az eső, nagyon sokan nem jöttek el, számításaink szerint minimum ezren. A propeller különítmény három fővel jelen volt. Atrocitásmentesen, jókedvűen lezajlott az esemény. (Az index videóban jól látszunk) Összecimbiztünk még két kis csapattal, igy tizenegyen éjfélig csevegtünk a 4-6 sörözőben. Utána hazamentek a legények.
karma1
@Cefi: Eleg fanyalgo cikket hozott le a hvg.hu, le is toltam oket a hsz-emben,... Kapjak be... Ok is kezdenek szepen lehajolni az elerheto fomufti seggeig... Mar nem sok hianyzik hozza...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.