Aki nyitott szemmel jár, annak egy ideje már nincs kétsége afelől, hogy az Orbán és Nyaloncai Kft. hosszú évtizedekre tervezi magyarországi uralkodását. 2002-ben a vezér nagyon megzakkant, amikor elvesztette 100%-osan tutira vett győzelmét, és 8 évig nem tudott hozzáférni a hatalomhoz. Meg is tett mindent annak érdekében, hogy bármi áron újra felkapaszkodjon a hajóra, és ismét megkaparintsa a kapitányi beosztást. Kordont bontott, hangzatos beszédeket tartott, fenyegetett, ígérgetett, és attól sem riadt vissza, hogy lángba borítsa a fővárost 2006 őszén. Nem furcsa, hogy a mostani, ellene folyó tüntetések békés jellegűek, és senkinek nem jut eszébe felgyújtani az autókat? Ja, kérem, nincsenek köztünk a fizetett, egybites agykapacitással rendelkező ösztönlények, akik pénzre-parancsra Molotov-koktélokat dobálnak, és utcakövekkel hajigálják a rendőröket. MÉG nincsenek köztünk, de várhatóan hamarosan megjelennek. Ha követjük a törökországi forgatókönyvet, akkor már biztosak lehetünk...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok! Egy skizofrén állat és mocskos csordájának játékszerei vagyunk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok! Egy skizofrén állat és mocskos csordájának játékszerei vagyunk!
Cefi
@quadrocopter: Mi nem. Csak az olyan agyatlan birkák, mint aki a címben szerepel.
Cefi
@dimension: Na mi van díszfasz? Elment a hang az orbánszaros pofádból?
Cefi
"Mintha lenne némi zavar a gépezetben, nem? Én értem, hogy a jelenleg kormányon lévők és az ő kiszolgálóik bármekkora hülyeséget képesek kijelenteni, mert a tulajdon érdekeiken túl semmi nem érdekli őket. De azért ezt el kellene majd magyarázni a híveknek is (a kopasz verőembereknek, akik spontán fel szoktak háborodni és autókat gyújtogatni, vagy ligetvédőket verni, esetleg tömegesen népszavazási kezdeményezést benyújtani, külön is el kellene magyarázni), nehogy túl nagyot hibázzanak majd ősszel és ne tudják, kit kell megtámadniuk. A vezér védelmében."
(K.szalonna)
karma1
@Cefi: @quadrocopter: Dehat ez a forrqadalom - ahogy irja az Ellenszel, "torok modra" - mar keszuloben van, hiszen az egybites nemethszili is meg a lezerjanko is a "forro, harcos oszrol " makog,... Nana, hiszen ok fogjak elore kiprovokalni a harcot!
Mert az istennek se aramlik az az evente egymilliosra vizionalt migrancs, nincs ki ellen harcolni, egy arva terrorcselekmenyre nem kepes felsorakoztatni az osszes lovoldozos gardajat, viszont 600 ezer lovedeket mar kert a Parlament,... Mi a kurva anyjara, vajon?
Cefi
@karma1: Ma nem leszek, talán este, hogy kommunikáljunk. Lassan indulok, tudod bkk tüntetés. Martens, vipera, laposüveg. Talalkozó a szokott helyen. :-))
Nessy
@Cefi: Képviselj egy fájós lábú öreg harci pacit is. meghálálom, ha megnövök! :-))
karma1
@Cefi: Tudod, amit ilyenkor szoktam mondani, (mint oreg nenike a pilota fianak) "Aztan lassan repulj, fiam, es alacsonyan!"
Szoval vigyazz Magadra meg a tobbiekre is,... Csatlakozom @Nessy -hez...:o)))
quadrocopter
@karma1: Az a gyanúm, valahol már létezik egy forgatókönyv, hisz folyamatosan mérik az imádatot és annak hiányát, számszerűsítve, tehát ha előreláthatóan szarul jönnének ki - mert azért a székely bázis sem az igazi választást nyerő tömeg - akkor jön az Ertdogán koncepció, a "puccsot kíséreltek meg Sorosék a legitim(?) qrmány elen" című sunyi projekt!
A Geci mindenre képes a hatalomért, hisz csak addig van gengsztervilág, míg ezek életben vannak!
Cefi
@karma1: @Nessy: Sziasztok! Jól megáztatott minket az eső, nagyon sokan nem jöttek el, számításaink szerint minimum ezren. A propeller különítmény három fővel jelen volt. Atrocitásmentesen, jókedvűen lezajlott az esemény. (Az index videóban jól látszunk) Összecimbiztünk még két kis csapattal, igy tizenegyen éjfélig csevegtünk a 4-6 sörözőben. Utána hazamentek a legények.
karma1
@Cefi: Eleg fanyalgo cikket hozott le a hvg.hu, le is toltam oket a hsz-emben,... Kapjak be... Ok is kezdenek szepen lehajolni az elerheto fomufti seggeig... Mar nem sok hianyzik hozza...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.