Behajtókat küld a kórház egy 3 és fél éves kislány édesanyjára, mert nem tudta kifizetni a lázas gyereke kórházi számláját - hangzott el az RTL Klub szerda esti Híradójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelnie kell!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelnie kell!
tudode
Gyere haza fiatal!
.
Erre?
.
Szélhámos bagázs!
nezelodo
Nahát az a Belzebub mosolyú Lézeres pedig fidesz becsületszavát adta, hogy rendezi a hazatelepültek ilyen gondjait. Alighanem jobban tették volna, ha Erdélyből települnek haza, biztosan nem lenne ilyen gondjuk.
Nessy
Miután minden átalakítanak, ami azzal jár, hogy ami működött, azt szétszedték és három fele szétrakták, most senki nem tud semmit, A törvényeink egy része értelmezhetetlen, hibás.
Isten óvjon mindenkit a hivataloktól! De sokszor nem az ügyintézők tehetnek a sok ostobaságról, hanem a jogalkotók. Ők szegények csak a felbőszült ügyfelek célpontjai.
quadrocopter
"... több külföldről hazaköltöző magyar is panaszkodott arról, hogy hónapok óta hiába küzdenek a biztosításért. Akkor Lázár János miniszter törvénymódosítást ígért, de azóta sem történt semmi."

Ergo: Lézer-Piszkos-Mocskos-Hazug János hazudott, ahogy lételeméből következik!
Rosszul is lenne, ha nem hazudhatna ez tetves patkány!
quadrocopter
Na látjátok, ezért nincs csecsemő oltóanyag, mert a kislány kezelést még nem fizették ki!
KisGenyo2
@Horizont: Adnál kölcsön 25ezret? ;-)
lusta
A törvény mindekire vonatkozik, legyen az csecsemő, vagy száz éves, ereje teljében lévő középkorú. Fizetni kell, ezt mindenkinek meg kell értenie és bizony erre szavazott a választáson a többség. Hol a gond? Nem látom a varsói méretű tiltakozókat. A lengyel tv mutatta, hogy egy 45 ezres városban annyian tiltakoztak most, mint Budapesten szoktak. Akkor miről beszélünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.