Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány !!! Ez az alapítvány kapta meg a fonyódi és a zánkai gyerektáborokat. A napilapnak félmilliárd körüli költésről számoltak be, de elég nagy pénzek fölött rendelkeznek: a következő három évre 15 milliárd forint jut, a két tábort 26 milliárd forintért újíthatják fel, és eleve, ingyen kapták meg a 17 milliárd forint körüli értékűre becsült ingatlanokat – ráadásul másfél évtized után akár el is adhatják őket. Feltűnik a táboroztató alapítvány környékén több másik régi ismerős cég is, például az Eiffel Palace-en és a Matolcsy-alapítványok számára is dolgozó DVM Construction. Ez a cég fonyódon 110 millió, zánkán 123 millió forint értékben épített kerítést (!). Az őrzés-védést a Valton-Sec alvállalkozója, az Event Stuff Kft. végzi, de kapott félmillió forint értékű szerződést egy kommunikációs tréningre Kocsis Máté korábbi kampányfőnöke, Beke Sándor is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ha megkérdezed, miért épülnek üres stadionok, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha nem érted, hogy lett egy 80-as IQ-jú gázszerelőből milliárdos hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha szeretnéd tudni, hogy ki volt régen besúgó, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha szeretnéd tudni, hogy a svájci iskolapadból kiesett gyerek, miből tud hotelt kastélyt venni, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Meg még úgy millió okból, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Amúgy attól kezdve, hogy a Gyermekrák Alapítvány vezetője a mai napig rákos gyerekek pénzén élvezi az életet, nincs miről beszélni.
Következmények nélküli, mocskos maffiaállam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Horizont: gyorsan szét kell szórni a lét amíg lehet, mert ha buknak, már nem lesz rá lehetőségük, vagy 2020 után nincs Uniós pénz amit el lehet lopni!!!
papa.49
@Horizont: Kíváncsi lennék a 110, meg a 123 milliós kerítésre, amit a milliomszeműgyurka cége épít !!!
Eladott Ország
Ezek nem a Deutsch Tomi beléptető kapui? Mert akkor már egy vénaszkennert is odaszerelhetnének.
uploads.disquscdn.com/images/f41d2851ebd89ee438e3e86ae229ca0862a807d5c6395707aaf81289a6a925d7.jpg?w=600&h=364
Azóta így néz ki a gyerektábor bejárata a strand felől.
A rászorulókat - többszörösen - meglopni a lehető legalantasabb dolog ,mint mikor a mentőre váró magatehetetlent zsebeli ki valami féreg, de hát a századvég korábbi, Corvinus mostani vezetője -szervilis fideszes seggnyaló- szerint ez a legfőbb ismérve a mostani kormánynak. Itt tartunk...
magyarbakancs
Ez akkor lenne hír ha a Századvég nem kapott volna állami apanázst valamiből.
De így csak egy újabb olyan hír amin már nem is csodálkozol, mert már megszoktad ,hogy menyit nyúlnak le.
Teljesen immunis lett az ember és csak int egyet, mert nem változik semmi. Bele fásul az ember ezekbe a lenyúlós,pitiáner hírekbe.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/b%C3%A9kemenet-56-bayer-bencsik-1024x681.jpg
Elég a józan paraszti ész ahhoz, hogy felismerjük: mi tartjuk el a saját kifosztóinkat. Ehhez pedig nagyon hülyének kell lenni. A társadalom többsége nem hülye, még a látszat ellenére sem. Elég egy szikra és ezt tudja a kormány is. Bármikor, bármi kiválthat egy olyan tiltakozást, ami megmozdítja az eddig mozdíthatatlannak hitt passzív tömeget és akkor már semmi nem lesz, ami meg tudja állítani a lavinát. Akkor is így van ez, ha még most is úgy tűnik, semmi sem zökkentheti ki az országot az apátiából. De, kizökkentheti. Ez biztos. Az időpont az, ami nem kiszámítható. Az összebarkácsolt Nemzeti Együtthülyülés Rendszere rogyadozik és össze fog dőlni. Egyszerűen azért, mert a normális többség rá fog jönni arra, hogy a saját érdeke és a hatalom érdeke nemhogy nem egyezik, hanem kizárják egymást. Csak idő kérdése.
szaboria1
Ezek jobban lopnak mint az Antal kormány idején. Pedig akkor is rengeteg állami cég szépen magán céggé alakult a privatizációval.
Equus
@Eladott Ország: a próféta szóljon Belőled, jó uram.
Eladott Ország
Ez üzlet, semmi más. Az országot egy vállalkozói réteg irányítja, kizárólag csak a saját
érdekükben, a jól átgondolt üzleti koncepció szerint mozgatják a szálakat. A nagyon nagy baj az, hogy ez a verzió egy nagyon szűk réteg számára kifizetődő, az elsöprő többség rovására. Mi fizetjük meg a propaganda akadozó gépezetét, a mi pénzünkből működik a barnanyelvű média, mi fizetjük a kormány Amerikából már kiutált tanácsadóját éppen úgy, mint a gipszfaragó-szakos ösztönös zseni ibizai szipogását, az Amerikából hazatántorgott parókakészítő üzleti szárnyalását, a felcsúti gázszerelő milliárdos vállalkozóvá dagadását, a Századvég tanulmányait, a közpénztévé objektivitását, a sajátláb szárnyalását, a félmilliós ridikült, a fánksütödésné gyémánt ékszereit, Matolcsy kurváját, a luxusvillákat, a mindent-megengedhetek-magamnak pofátlan cinizmusát, a helikopter magasából fejünkre köpő arroganciát.
kokopelli
@szaboria1: (11:45)
..ezért kellene az EU-s pénzeket szüneteltetni,hogy "ezek" egymás
torkának ugrorhassanak! Lenne vérontás ezerrel: A csókosok követelnék
a havi "júdásapanázst"! Mindenki beköpné a másikat,mert a betyárbe-
csületből csak a "betyár" maradna! Rövid időre tesztelni a maffiát!
Az Eu-s lóvé csak pakolópályán lenne addig ,amíg elintéznék egymást!
Equus
@Eladott Ország: a gáspár győzike-féle banda gazdagodása már csak hab a tortán. Közben százezrek szája széle remeg: mi a fasz lesz a deviza alapú csaláson alapuló hitelével...
Ennyire birka nemzet csak a Grimm vagy Andersen könyveiben van...
Perwool
Ha megkérdezed, miért épülnek üres stadionok, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha nem érted, hogy lett egy 80-as IQ-jú gázszerelőből milliárdos hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha szeretnéd tudni, hogy ki volt régen besúgó, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Ha szeretnéd tudni, hogy a svájci iskolapadból kiesett gyerek, miből tud hotelt kastélyt venni, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Meg még úgy millió okból, hazaáruló Soros bérenc vagy.
Amúgy attól kezdve, hogy a Gyermekrák Alapítvány vezetője a mai napig rákos gyerekek pénzén élvezi az életet, nincs miről beszélni.
Következmények nélküli, mocskos maffiaállam.
Nessy
@Horizont: Én is Soros bérenc vagyok, csak még a kifizető helyet nem találom!
CsipkeRózsa
Egy 17 milliárdos ingatlanok ingyen, kapnak 3 évre 3 milliárd Ft-ot, 26 milliárdért felújíthatják. Utána még el is adhatják. Mennyiért? Miért?!
Ajándékozunk 46 milliárd Ft-ot, mert szeretjük őket?
Equus
@CsipkeRózsa: nincs személyes élményem, de hallomásból úgy tudom, h Zánka egy földi paradicsom volt a kölyköknek az ántivilágban. Most az esélyétől is megfosztották az országot. Majd templomi körmenetek lesznek, reggeli ájtatásossággal, esti imával összekötve... amíg el nem adják.
Hogy rohadjon meg a lelkük!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/29/akkor-is-ha-a-gyerekeiktol-veszik-el/
Akkor is, ha a gyerekeiktől veszik el. Ha már egyszer eltaposták a jogállamot azért, hogy törvényesen lophassanak, nem lehet egyszer kivételt tenni, és valóban arra költeni a fideszes elvtárs által saját magát megbízott fideszes elvtárs ölébe hullott pénzeket, hogy ne lógjon ki sehol a Századvég, vagy valamelyik baráti kifizetőcég lólába? Ilyenkor mindig egy dolog jut eszembe: mi lehetne ennek az országnak a helyén, ha az elmúlt hét-nyolc év (és persze a nagyságrendeket nem szem elől tévesztve, nem összemosva, amit nem lehet összemosatni, az azelőtti vérszegényen demokratikus évek) nem erről a verejtékes, izzadságszagú lenyúlásról szólt volna? Ahol polgári-nemzeti alapon a rászoruló gyerekek meglopása is belefér az erkölcsi alapvetésekbe. Ha van valami, amiben profik és utolérhetetlenek, akkor az ennek a mérhetetlen, feneketlen hatalom- és pénzéhségnek a jóllakatása. Aminek soha nincs vége. Minél többet lopnak, annál éhesebbek, a híveik meg annál elégedettebbek. akkor is, ha a gyerekeiktől veszik el. Ha nem Hegedűs Zsuzsa-félék lopják el napos csibénként a gyerekek elől az ételt, ha nem ők bohóckodnak a gyermekéhezés felszámolásával, akkor a táboroztatási felelős csepegtet a közösből a fideszes holdudvarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.