Mráz Ágoston akkorát gurított, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben. Az Angard című vitaműsorban Mráz Ágoston Sámuel (a fideszes Nézőpont Intézet vezetője) akkorát gurított, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben. A műsorban szóba került az olimpiarendezés, amivel kapcsolatban ugyebár a Momentum gyűjtött össze annyi aláírást, hogy ki lehessen írni róla a népszavazást, a kormány azonban meghátrált és inkább lefújta az egész projektet. Mráz Ágoston tegnap megfejtette, mi lehetett a háttérben: a párt vezetőjének, Fekete-Győr Andrásnak francia barátnője van, és ez közrejátszhatott abban, hogy végül Párizs nyerte az olimpiarendezést. Mráz szerint ezzel még el kell számolnia Fekete-Győrnek.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Mráz Ágoston akkorát gurított, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben."
Ez annyira jó hasonlat, h nem lehet felülírni. Amúgy borzalom, h valaki így élje az életét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
"Mráz Ágoston akkorát gurított, hogy a Föld egy percre megállt a keringésben."
Ez annyira jó hasonlat, h nem lehet felülírni. Amúgy borzalom, h valaki így élje az életét.
nezelodo
@Horizont: Az még rendjén van, hogy ennyi bunkóval élünk együtt, de milyen módszerrel sikerült egy akolba összegyűjteni ennyit Orbánnak és a stábjának?
cs.n.
Van egy műsor a Kossuth Rádión, "Ütköző" a címe. Úgy reklámozzák, hogy "egymásnak feszülnek" az ellentétek, vagy mittudomén. Valamikor még így is volt. Most olyan ellentét-egymásnakfeszülések vannak, pl. hogy meghívnak egy nézőpontos, meg egy századvéges szakértőt/elemzőt, tökmindegy, és ők mélységesen egyetértenek mindenben az amúgy szintén mélységesen egyetértő műsorvezetővel. Ugyanaz, mint Bayer Zsolt és cöfös csapata "vitaműsora" az Echo tévén. Ennyit a közmédiás elemzőkről, akik nonstop kormánypárti kampányüzemmódban vannak.
volvós
Ez a mráz-gajdos szerintem házaspár...miért?, a kormány megengedi
Hát ugy néznek is ki, egymást taperolva, talán egy ágyban is
" alszanak " homo-módban...
desiro
De kija fa@om ez a Mráz Ágoston Sámuel, valami meleg, aki egész nap gorbán előtt térdel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.