Debrecen - A debreceni rendőrök a Széchenyi utcán kapták el a szeméremsértő férfit. Debrecen belvárosában járőröztek a rendőrök augusztus 3-án 21 óra körül, amikor egy nő kért tőlük segítséget. A 22 éves helyi lakos elmondta a járőröknek, hogy a Piac utcán egy férfi odament hozzá, cigarettát kért tőle, majd amikor el akart sétálni, a férfi szeméremsértő módon megfogta és felhúzta a szoknyáját. Az egyenruhások a kapott személyleírásnak megfelelő férfit a Széchenyi utcán igazoltatták, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezekről nem ad hírt a TV1 "migráncs" csatorna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Maggyünnek a huszárok, osz meghágják, még a förstlédinget is. Nem baj, ha még a nagy gyík főnők is ezt ajvékolja.
Eladott Ország
@durbincs: És lopunk világba, b*szunk a világra.
Eladott Ország
@durbincs: Te mindenre tudod a választ: Soros
Eladott Ország
@durbincs: Nem én mondom, a fidesz mondja mindenre, azért mert Soros. Már az Országgyűlést is Soros akarja összehívni. Ez már csúcs.
simmering73
A mi időnkben ilyenért nem szaladgáltak rendőrért a nők. Vérmérséklettől függően vagy egy rosszalló arckifejezés vagy egy pofon volt a köszönet. Gyakoroltunk is ehhez hasonló népi játékokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.