Debrecen - A debreceni rendőrök a Széchenyi utcán kapták el a szeméremsértő férfit. Debrecen belvárosában járőröztek a rendőrök augusztus 3-án 21 óra körül, amikor egy nő kért tőlük segítséget. A 22 éves helyi lakos elmondta a járőröknek, hogy a Piac utcán egy férfi odament hozzá, cigarettát kért tőle, majd amikor el akart sétálni, a férfi szeméremsértő módon megfogta és felhúzta a szoknyáját. Az egyenruhások a kapott személyleírásnak megfelelő férfit a Széchenyi utcán igazoltatták, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezekről nem ad hírt a TV1 "migráncs" csatorna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Árulja el egy igaz magyar-szívű, hogy akkor a nők molesztálása a keresztényi, avagy muszlim kultúra része e?
GeoCravker
@F_Viktor: A turulista hátranyilazó és előrenyaló magyarosch kulhura része természetesen.
quadrocopter
Nahát, hogy mik vannak, hát nem nyírbélteki ez a "menekült"?
Eladott Ország
Ezekről nem ad hírt a TV1 "migráncs" csatorna.
quadrocopter
@durbincs: Figyelj bocskoros! A bemásoláson kívül létezik értelmes megnyilvánulásod is, vagy csak a veled született idiótizmusod?
Equus
egy 20 éves srác, egy 20 csaj bugyijára volt kíváncsi... hallatlan! Egy keresztény országban! Máglyára vele!
Equus
@Equus: hogy mitől lett ebből bejelentés? Talán nem volt elég pénz a srácnál egy szaxihoz sem, nemhogy egy fullos menethez...
Eladott Ország
@durbincs: uploads.disquscdn.com/images/03f60749b719b4ee71c0a9be7debadbfc85ed56857e8880e16e8f2963e4acd64.gif?w=600&h=213
Én bízom, egy tisztességes visszavágóban.
Erről nem számolt be, a Bakondi-Nógrádi- Spöttle szakértői közpénz-triumvirátus, hogy mindmeghalunk.
Eladott Ország
@durbincs: Ha a fejed tele van, akkor oda már nem fér be semmi. Nem a titok van elzárva, te vagy elzárva. Az elméd a zárt. (Osho)
Eladott Ország
@durbincs: Huzzál el a jó k*rva anyádba , te fideszes seggfej! Szarházi tróger.
Eladott Ország
@durbincs: B*zdmeg ne itt tartsál fidesz szemináriumot, mert nem vagyok rá kíváncsi. Menjél a szarházi, tolvaj, tróger, fidesz bandádhoz, "oszt" ott okítsátok egymást, te seggfej.
Eladott Ország
@durbincs: Ez az ország hét évvel ezelőtt arról álmodott, hogy a kétharmados bizalommal, ami az öletekbe hullt, rendbe tesztek valamit. Ehelyett legyilkoltatok mindent. Ott, ahol három ember dönt 8 millió helyett, ahol egy ekkora felhatalmazást az ország szétrablására használnak, ott nincsenek álmok. Ahol a süket, vak és gyáva rezsim katonái egy téveszméibe belebolondult, csillapíthatatlan étvágyú, gyerekkori traumáit kiheverni nem tudó, eszelős személyiségzavar szolgálatában állnak, ott nincsenek legyilkolható álmok. Ahol az ország egy része az életbenmaradásért küzd, ahol egyre többek számára naponta háromszor étkezni luxus, ahol a nyomor maga alá gyűri az emberi méltóságot, ahonnan százezezerszámra menekül, akinek még van ereje hozzá, ahol az érvényesülés útja a lojális seggnyalás, a tudást meg naponta kiröhögik, ott nincsenek álmok. Ott csak egy beteg, sérült ember lázálmai vannak, aki a saját démonaival viaskodik, a körülötte lévők meg azzal vannak elfoglalva, hogy időről időre megveregessék a vállát: győztél, főnök, jó vagy, főnök, már megint megmentetted az országot.
Eladott Ország
@durbincs: A hetedik éve tartó ámokfutással az a baj, hogy zárt körben, tömjénfüstbe burkolózva el lehet mondani akárhányszor, hogy az ország egy merő sikertörténet, és hogy a siker nem szorul magyarázatra, mindenféle mikrofonoktól el lehet sütni az 5% fölötti gazdasági növekedés megvédését, a helyzeten nem változtat. Egy olyan országban, ahol kormányzás helyett plakátokon, és az einstandolt médián keresztül kommunikálnak, ahol a gazdaságpolitika
ekvivalens a korrupcióval, ahol a félkegyelmű isten barma gázszerelő harsányan beleröhögi a
kamerába, hogy ő a kemény munkája révén lett csilliárdos, és semmi nem történik, ott egyetlen
lehetőség maradt. Megvárni, ameddig az agyakra már nem hat a propaganda, ameddig a saját
gyomor korgása felülírja a szomszéd gyomrának korgása iránti abszolút érdektelenséget.
A helyzet az, hogy a csillapíthatatlan étvágyú udvartartás felzabált mindent néhány év alatt, de
lássuk be, a korábbi és mindenkori kormányok sem erőltették meg magukat, hogy jobbra
forduljon a magyar sors. Minél nagyobb az étvágy a vályú mellett, annál nagyobb a pusztulás
mindenhol máshol. Nincs versenyképesség, nincs fejlődés, nincs felzárkózás. Csak a gatyából
kilógó segg és az önámítás. Nem jó, nem biztató, nem rossz, katasztrofális.
Eladott Ország
@durbincs: Szent István óta Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Az ország azóta szarik maga alá, amióta Orbán Viktor és családja elkezdett jól teljesíteni.
Elfelejtették azt a régi igazságot, hogy élni és élni hagyni.
A pénze, az már szentigaz,
Hogy elfogyott vala,
De élni és élni hagyni,
Ez volt a jelszava. (Schiller)
F_Viktor
@Eladott Ország: Szépen összefoglaltad amit tudni illene minden magyarnak orbánról es sleppjéről!
Viszont kimarad a nyáj! Azok milyen lények, akiknek annyi elég, hogy naponta több fityeszes politikus elmondja, hogy nagy, elálló a füle... Belenéz a tükörbe, s egy idő után ő maga is nagynak, elállónak látja saját füleit...
silber13
Maga egy óvodás szinten gügyögő, semmitmondó, önmaga számára is érthetetlen, értelmetlen szövegekkel.Egy globálisan buta egyed! Kibic kuss!
dr. prédikátor
Valaki rottyantsa már teli ellek a buzi durbincsnak a száját!!! Hogy ekkora barom legyen valaki!!!
silber13
@dr. prédikátor: Hagyd ezt a silány elméjű románt a francba, sokkal érdekesebb az a szintén országrontó tevékenységet folytató, valakik, némely ún. "potentátok" által kinevezett modi, nevezetesen " Csizmás Girhes ", akinek a múltja felettébb érdekes..!
Nem véletlen, hogy ez a másik nyalja a seggét! Persze: "similis simili gaudet!"
Nessy
nem értem a gorombáskodást? Ha ezt migráncs teszi, akkor világvége, ha echte honfi, akkor egy kedves gesztus. Egyik sem. Bunkóság!. Van akit zavar, van akit nem. Az illetőt zavarta! Miért kell ettől a hírtől egymás torkának ugrani minősíthetetlen stílusban?
megpofozni az illetőt nem jó ötlet, mert visszaút, és még ő lesz az áldozat.
silber13
@durbincs: :-)))) Te lenni fanni irtoztatóan matyarságosságos, ugyi?:)))))))Girhes szexpartnereddel egyetemben? Kibic kuss!
silber13
Emberek !! Ezt nézzétek, olvassátok! Európa legnagyobb bunkója durbincs névvel észosztó tevékenységet akar folytatni!:-))) Egy pohár cujkáért mindent megtesz, mindenre képes!! Még ARRA is!:-))))
dr. prédikátor
@durbincs: Megent ideböfögtél cserépedény???
silber13
@durbincs: Figyu csak maga elmebeteg művekletlen tuskó ! Rettenetesen bunkó, mert fingja nincs a Júdás pénz témájáról, csak szokásához híven brekeg mindenféle marhaságot, miként egy bocskoros pakulűrhoz illik! Ne feledje: Kibic kuss!
silber13
@durbincs: Ne tépje a pofáját, mert felesleges, pláne ilyen elborult elmére valló magyarsággal! Kibic továbbra is kuss! Viszont pakulár létére magának nehézséget okoz a " kibic " szó, ezért elhagyom, röviden magának elég a Kuss!
dr. prédikátor
@durbincs: Ne ugass már te szerencsétlen hülye fasz!!!Büdösbogár!!!
silber13
T.Szerkesztőség! Bizonyára remekül szórakoznak @durbincs nicknevű kommentelőjük hosszú ideje folytató, alpári stílusú ámokfutásán. Nemkülönben hasonlóan élvezi ezt a "moderátoruk " is, ha van egyáltalán,fittyet hányva a kommenelés általánosságban elfogadott írott és íratlan szabályaira.Csak remélni tudom, hogy mindez nem az önök beleegyezésével, hozzájárulásával, biztatásával történik
silber13
@durbincs: Hanyadjára firkálja már a szardíniás konzerves hülyeségét, maga nagyon hülye?:-)))Piti bunkó! Igazi szőröstalpú sutyerák! És nem tartok igény elmebeteg ismétléseire! Ja, a mottó: Kuss!
Sámannus
Maggyünnek a huszárok, osz meghágják, még a förstlédinget is. Nem baj, ha még a nagy gyík főnők is ezt ajvékolja.
Eladott Ország
@durbincs: És lopunk világba, b*szunk a világra.
Eladott Ország
@durbincs: Te mindenre tudod a választ: Soros
Eladott Ország
@durbincs: Nem én mondom, a fidesz mondja mindenre, azért mert Soros. Már az Országgyűlést is Soros akarja összehívni. Ez már csúcs.
simmering73
A mi időnkben ilyenért nem szaladgáltak rendőrért a nők. Vérmérséklettől függően vagy egy rosszalló arckifejezés vagy egy pofon volt a köszönet. Gyakoroltunk is ehhez hasonló népi játékokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.