Egy vadmalacot lőtt agyon egy vadász az egyik balatoni strandon a fürdőzők szeme láttára. Többeket felháborított az eset.

Balatonszepezden az új szabadstrand mellett hűsölt egy vadmalac még pénteken, ám valakinek szemet szúrt a vadállat-kezdemény, és némi tanakodást követően nem állatbefogót, hanem egy vadászt hívtak ki – olvasható a Bors cikkében.

Az egyik szemtanú szerint 

a kiérkező vadász nem sokat habozott, közvetlen közelről, a strandolók szeme láttára fejbe lőtte a kicsi malacot, majd sietve távozott a helyszínről. Mindez déli tizenkét óra után történt. Az egész strand hallotta a lövést, sokan odagyűltek a környékről.

Az eset sokakat felháborított, főleg azért, mert nem is sikerült rendesen fejbe lőni a malacot, az még percekig rángatózott a lövés után.

A Bors megkereste az illetékes rendőrséget és vadásztársaságot, ám cikkük megjelenéséig nem kaptak választ kérdéseikre.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Gratulálok az egész galerinek. Vadászostul és a spicclis bejelentőtől. Ez aztán a precíz megoldás erre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Manhattan: Gondolod, hogy ismerve ezeket a természetvédő vadászokat, véletlen, hogy nem lep meg az eljárás?
justhpeter
@kamazuka: Ha csak ez a megoldás, akkor a vadász üljön be a kdnp soraiba a parlamentben. A család- és állatbarát frakcióban vannak mind ezek a derék emberek. Remélem letetetik ezzel a jóemberrel a puskát örökre. Nem mindenki vadász, aki mindenre lő.
papa.49
A strandolók örülhetnek, hogy nem rájuk lőtt a tetű !!!
bakegya
@papa.49: ITT MÉG ARRA IS LESZ VÁLLALKOZÓ-mint ahogy MIRÁT,BÁTORT -ÉS VITÉZT-összesen három kutyámat is ITT LŐTTÉK KI.A csipjeik ma is itt jeleznek vissza a faluerdőn-habár 17-őszén már erdő se lesz,ahogy hírlik. Irtásra ítélték a panorámát is-a kis disznó elsiette a költözést,nem várta meg a kilakoltatási parancsot!!!-a mészáros kempingelőket nem illik ám megzavarni ilyen disznóságokkal,csakkk úgy pőrén szuszákolva!!!
karma1
Azert megkerdeznem, ki volt az a diszfasz, aki egy strandon eles lofegyvert hasznal??? Arrol nem is beszelve, hogy ezek a szegeny kismalacok meg csak szoposok, a vilagon senkiben nem tesznek kart, max. egy kicsit tobb bennuk a bolha...
Szegeny joszagok,...
kamazuka
@justhpeter: Velünk ellentétben a vaddisznó ha a helyzet úgy hozza belepiszkít a strand vizébe.Márpedig paraziták egész kavalkádját hordozza magában egy vadmalac.ne feleldjük,mindenevő.a dögöt épp úgy elfogyasztja,mint a csigát.Tudod a májmétejcsigát.Azt azt ami az amtraxért felelős.Amikor kinderünk megbetegszik,okoljuk az egészségügyet meg az atyaúristent,hogy így a higiene meg úgy.Alap dolog,hogy a vad normális esetben elhúzódik az embertől.elkerüli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.