A rendőrség válaszolt a Zoom.hu kérdéseire az igazoltatás közben elhunyt férfi ügyében, de továbbra sem világos minden részlet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Megszokhattuk, hogy a pintérség önvédelmi verziója és a valóság nem fedi egymást!
Mert vajon mitől lett volna hirtelen agresszív?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Megszokhattuk, hogy a pintérség önvédelmi verziója és a valóság nem fedi egymást!
Mert vajon mitől lett volna hirtelen agresszív?
qxy
@quadrocopter: Nekem is van ismerősöm akit ha megállítanak azzal kezd hogy mi a kurva anyádat akarsz geci. Lehet hogy van benne valami , de ez sajnos nem derül ki. Ez van
quadrocopter
@qxy: Az eddig ismert hírek szerint - a rendőrök sem hivatkozták eddig! - ez a szegény nem agresszivitásáról volt hírhedt!
Béla333
Mert valaki nem hunyászkodik meg a naccccságos rendőr urak meg hölgyek előtt, akkor már agresszív az állampolgár?
Még majd leütik a fejét ha visszakérdez...
qxy
@quadrocopter: Tudod nem kevés alkalommal volt az a hír "Igaz " amit a rendőrség verziója volt Mocskos itt sajnos sok minden. De ki tudja ?
kokopelli
@quadrocopter: ezt mindenhol úgy hívják: "Megvédjük a mundér becsületét!" (van még???)
Egy félholt ember két zsaru ellen! Már nem csak bunkók mint anno,
hanem kegyetlenek is! Ha nem lett volna ott a halott ismerőse,elsi-
kálták volna az egészet! Fejétől bűzlik a hal,meg a szőkített "nafta"! :--((
Perwool
Van egy olyan érzésem, hogy nem fog kiderülni, mi is történt valójában.
De, az érdekes, hogy 4 nap után lett az áldozat agresszív és engedetlen.
Valaki hazudik!
Egy hazugságnak rengeteg változata létezhet. Az igazságnak nincsenek változatai.
Béla333
Ha jól emlékszem az izsáki rendőrségen vertek halálra egy ártatlan embert, mert úgy gondolták, hogy a Pintér féle rendőrségen ezt is megtehetik.
Miféle belső légkör lehet az általunk, a mi adóforintunkból eltartott rendőrségen, hogy jogosnak tartják, hogy halálra verik az állampolgárokat?
Sorozatban...
mackoka46
Szánalmas a rendőrségi magyarázat, hogy azért kellett meghalni a mérnök embernek, aki az analfabéta rendőr felszólítása ellenére nem hajlandó a törvénytelen, életét veszélyeztető motorháztetőre fekvést bemutatni. Nem menti a rendőröket sem erkölcsi, sem jogi szempontból az aljas, szakszerűtlen cselekedetük. Sajnos fejétől büdösödik a hal, nem tehetünk semmit se bűnözők irányítják az országot, ők törvénykeznek, és feltehetőleg büntetlenséget ígérve bátorítják az állományt a törvények kijátszására és megkerülésére, a leplezetlen erőszakra. Vajon a kiszolgáltatott állampolgárok érdekében miért nem szereltetnek mindenhova kamerákat ? Remélem nem fideszes bíróhoz kerül az ügy és példás büntetést kapnak ezek a szégyentelen pojácák, és előzetesen nem mentesítik őket, ahogyan el szokták sikálni az ügyeket.
qxy
@Béla333: Ezt el kell mesélnem. éjszakai diszkó, a haver ott ül búsan, kis bunyó a közelébe, ellökik, ő nagy nehezen feláll de addigra ott a rend őrei és hátra kéz, bilincs be az őrs. Hat rendőr kőrbe állta és pofozni kedték és gúnyosan,- na kis buzi most verekeggyé most legyé nagy gyerek na na . Erre ő. Itt tényleg lehet? .- lehet hát buzikám üss meg. közbe még egy két tasli le ment. Na nem tudták sajna hogy fekete öves akárhány danos pocok és lábbal lekezelte az egész őrsöt. Na de utána amit kapott a válla tört bele és azt mondták hogy írja alá hogy " le esett a lépcsőn ez okozta a balesetet ha nem akkor jön a második menet.De ők a hatóság és nehogy már egy " bűnözőnek legyen igaza ennyii becsületes rendőr ellen. De amit utána kaptak ezek szép sorba azt nem köszönték meg. Mert ők is ecccer le vetik azt a rongyot ami védettséget biztosít nekik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.