Imádják a Balatont a magyarok, de vajon a külföldi úttal szemben is inkább a tavat választják? Egyáltalán: kinek van lehetősége a Balatonhoz menni? És mennyit? Északi part vagy déli part? Minden kiderül az Index nagy Balaton-kutatásából.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: A Borsodban vagy Szabolcsban élőknek talán az elenyésző kisebbsége, ha eljut oda...A Balaton már nem az övék, jószerivel semmi közük hozzá!
silber13
@Csizmás Kond: És tedd hozzá, az üdüléshez 3 dolog kell Montecuccoli óta. Ez az, amiből az ott élőknek ugyancsak kevés van.
Csizmás Kond
@silber13: ...és oda nem csak üdülni mennek...
silber13
@Csizmás Kond: Akkor ők ne is akarjanak Balatont látni, mert nekik ott a Tisza?Lejjebb azt írod: "és oda nem csak üdülni mennek ..." Hát mire mennek? A 2-3 hét szabijuk idején? Nehogy azt mondd,hogy dolgozni!
silber13
@Csizmás Kond: Igazad van, mondhatod! Egy külhoninak, külföldinek lehet mondani!
Csizmás Kond
@silber13: ...te mindig ugyanoda lukadsz ki...rövid a rugód...hamar lejár.
silber13
@Csizmás Kond: Nem. De mondd meg miért mondod, hogy jó nekik a Tisza, mikor itthon élnek, mehetnének a _Baalcsira, sokan rá is szolgálnának, de anyagiak híján nem tehetik meg a 2-3 hét gódagonyázát?,
Csizmás Kond
@silber13: ...mikor mondtam hogy jó nekik ?
silber13
@Csizmás Kond: Ha azt javaslod, hogy " nekik ott a Tisza " akkor azt sugallod, elégedjenek meg azzal, mert jó az nekik, ne is akarjanak mást, ne akarjanak Balcsit, vagy Velencei-tavat.
kokopelli
@silber13: Hárommillió felnőtt nem él a Borsodban és Szabolcsban,ergó van még
pár millió aki "máshonnan" nem jut el a Balatonra!
(a 3millió felnőtt és két millió gyerkőc keleten + 2 millió Bpesten,és felbillen
az ország!!)...(az átjáró románokat nem is kalkuláltam a kelethez) :o))
silber13
@kokopelli: Nem is lovagolok én a számokon, az a 3 millió bárhonnan összejön! Szerintem az a lényeg,hogy ők nem jutnak el a Balcsira. De azt hiszem, túlnyomórészt alföldiekről lenne szó akik nem mennek sehova.
Csizmás Kond
@silber13: ..képzelődni lehet...sőt...de az még nem állítás.
Amúgy miért kéne valaki, akárki, mindenki eljusson a balatonra...csak úgy mert az valaki elképzeli. Eddig sem mindenki nyaralt és annak is meg volt az oka hogy miért és nem halt bele senki.
Az ilyen kijelentés már-mát diktatúra.
Vannak olyanok, hogy több pénze van mint egy megyének és mégsem megy a balatonra...azokkal mi a helyzet ?
silber13
@Csizmás Kond: Akiknek több pénzük van, mint egymegyének, azok külföldön lébecolnak! A diktatóráról tett kijelentésed meg egyenest marhaság!
cs.n.
Engem hidegen hagy, egyáltalán nem vágyom oda. Ahogy a nóta mondja: "Elegem van, unom az egészet, nekem nem kell szeletbe sem Balaton"
youtube.com/watch?v=w_KUqn9NFPY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.