A miniszterelnök családjának cégei az elmúlt években sorra tűntek fel állami beruházásokban. Most két vállalkozásuk is részt vesz az állami tulajdonú Vértesi Erőmű egyik projektjében. Az ország egyik legrégebbi hőerőműve, az Oroszlányi Erőmű már másfél éve nem üzemel, de amikor egy forró júliusi napon felkerestük a telephelyét, az korántsem tűnt elhagyatottnak. Sorra érkeztek oda a kamionok, jó részük a miniszterelnök fiatalabbik öccsének, Orbán Áronnak a szállítmányozási cégétől. A Nehéz Kő Kft. logóját viselő teherszállítók egy kanyar után, az erőmű területén tűntek el a szem elől, nem messze attól a töltéstől, amely mögött jelenleg helyreállítási, úgynevezett rekultivációs munkák zajlanak. A közel 2 milliárd forint értékű állami projekt keretében állítják vissza a korábbi erőművi tevékenység által roncsolt területek eredeti állapotát, az ehhez szükséges alapanyagokat pedig többek között Orbán Viktor édesapjának gánti bányájából szállítják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Budi az egész ország, miközben NINCS ELÉG ILLEMHELY!
.
Vagy hazaviszi a melléktermékét akire rájön a szükség, vagy ELPOTTYANTJA A GATYÓBA, v keres egy bokrot, és trágyázza a HONFOGLALÓ "dicső" anyaföldjét!!!
namihami
""Repül a Nehéz Kő, ki tudja hol áll meg
Ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg...""
Mégis van, aki tudja, hogy kit kell megtalálni. És valami véletlen folytán, de az a kő valahogy mindig ugyanoda esik le.
Biztos csak véletlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.