A szükséges telkeket meg is veszi az állam, legalább félmilliárdért. A Magyar Nemzet számolt be csütörtöki számában arról, hogy a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a Svábhegyi Református Gyülekezet templombővítését. Ennek a közösségnek a tagja Orbán Viktor is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy hír margójára

manapság éppen református Őfenesége vallomása

A 444.hu és az mno.hu számolt be róla, hogy „A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a Svábhegyi Református Gyülekezetnek az építkezését, amelynek Orbán Viktor miniszterelnök is a tagja ”.
Az üggyel kapcsolatban korábban nyilatkozott Őfenesége is, aki kifejtette, hogy „Kormányunknak kimondatlanul is érvényes jelszava a Soli Deo gloria (egyedül Istené a dicsőség), ez nemzet- és országépítő kormány, és ebbe az elkötelezettségbe beletartoznak a templomépítések is ”. Sőt még olyat is mondott, hogy „a kormány nevében mélyen motiválva érzi magát, hogy a teljes befejezéshez még hiányzó összeg minél hamarabb eljusson a gyülekezethez.”!
Az persze eszébe sem jutott a dagadt törpéjének, hogy állampolgárként – hívőnként legyen motivált! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Orbán nem más mint egy vallási pálfordulásos pali. Volt már kommunista, metodista igaz a felesége református és most úgy néz ki a Balogh miatt református.
quadrocopter
Megérdemeljük!
Látjuk, tapasztaljuk, tűrjük, háborgunk és hőbörgünk, miközben a bűnöző tetű sajátjaként kezeli a közpénzt, úgy osztogat, ahogy neki tetszik, külföldre, belföldre, választásra, párt - és személyes célokra!
Régen el kellett volna takarítani a szemetet, csak fertőzi a társadalmat!
Megérdemeljük!
RonaGyuri
@szaboria1: ja és van olyan gyermeke is akit katolikusnak kereszteltetett! =))
karma1
Mert ha nemzetbiztonsagra hivatkozik, akkor 8000 evre le lehet titkositani a szamokat, vagy legalabbis addig, ameddig meg el...:o((((
Szegeny kis hazam, hogy a "csuhasok terdre, imara" propagaloja ezt megteheti...
tudode
Jó lenne tudni MI A KÜLÖNBSÉG A BŰNBOCSÁNAT, és a TANÚSÁGTÉTEL között?
Lehetséges, hogy arrafelé ESTE BŰNBOCSÁNATÉRT fohászkodik, aztán REGGEL kezdik előre a hozzáhasonló ájtatós manók a NAPJUKAT!
.
ÍME
..
Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=132s
.
Bármelyik lelkipásztor ELBÚJHAT EMELLETT A POLITIKAI KALANDOR/SZÉLHÁMOS mellett, ahogy nyomja a SÓDERT az adventi ájtatoskodáskor!
.
Aki a vallásával villog, EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPES, hasonlóan a felcsúti ALI BABÁHOZ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.