A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már mitől is fájhatna

Ezek a csártos fiuk valamit nagyon félre értettek

Az index.hu által szemlézett napicsart.blog „Na ez most fájhat Orbán Viktornak: ítéletet mondtak kormányáról a magyarok Napi Csárt” címmel számol be egy az amerikai Gallup intézet által végezett felmérésről, ami a „Bízol-e a nemzeti kormányban?” kérdést vizsgálta (a 15 és 29 év közötti populációban) szerte a világban. Az eredmény szerint kicsiny hazánk igencsak a sereghajtók közé tartozik.
Nos a helyzet az, hogy óriási tévedés, hogy ez a tény Őfeneségét a legkisebb mértékben is izgatja, lévén:
Nem szerez róla tudomást,mert nem mutatják meg neki.
Ha valami fatális véletlen folytán mégis meglátja; nem lépes felfogni a valódi értelmét.
s, ha mégis nos akkor tesz nagyívben rá! =))
Lepényleső
A bánt ez annyira aggasztja mint a 18-as választás,lesz "indok" az elmaradására?
justhpeter
Akárki akármit mér fel, Orbán és az értelem minden vonatkozásban összeegyeztethetetlen dolgok. Kölcsönösen igaz, hogy az értelem nem rendelkezik Orbánnal és Orbán nem rendelkezik értelemmel. Tehát felesleges bármit bemutatni neki, annak megértésében értelmi képesség hiányában nem képes részt venni. Sajnálatos, hogy a nemzeti-"keresztény" oldal képviselői hasonszőrű emberkékből állnak, így bármely felmérés értelmezése ez oldal számára lehetetlen.
Sziszifusz
Orbán Viktornak folyamatosan üvöltenie kéne, ha neki az ilyen és ehhez hasonló mai magyar állapotokról szóló megállapítások, fizikai fájdalmaz okoznának .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.