A következő tanévtől is tanára marad a makói József Attila Gimnáziumnak Rója István. Ahogy korábban a fél magyar sajtó megírta, egyedüliként pályázott az iskolaigazgató posztra, mégsem nevezték ki. A 22 év után leváltott vezető levélben köszönte meg a bizalmat és a közös munkát azoknak, akikkel 1995 óta együtt dolgozott, kollégáknak, diákoknak, szülőknek, hivatalnokoknak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Jaj édes Istenem ! Hogy valaki vár még a szájuktól egy igaz szót is.
quadrocopter
Lézer-Piszkos-Mocskos-Hazug János csak azt adta, ami a lényege: az aljasságot!
"Itt az idő" egy cuki kis vadász-balesetre...
lópicigáspár
Arról nem esik szó a cikkben, hogy ki lesz az utód! Akkor kiegészítem a legújabb helyi pletykával, miszerint a jelenlegi polgármester (akinek ugyan van pedagógusi végzettsége, de oly sötét, hogy a környékbeli falvak iskoláiban sem állta meg a helyét) lesz az utód! A polgi helyét pedig annak a helyettese fogja átvenni nem ám választások útján, hanem odaülsz oszt jónapot! Azt tudni kell, hogy ő már jelezte, hogy ebben a városvezetésben nem akar részt venni, mert a gyomra nem bírja, na tessék, és ezek szerint van az a pénz...! Szar egy város szar vezetőkkel! :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.