Szájer felesége, Handó Tünde olyan kézikönyvet rendelt, ami egyrészről teljesen haszontalan, másrészről megalázó, harmadrészről pedig nevetséges. Ebben a könyvben még arról is írnak, hogy hány fehérnemű szükséges egy dolgozónak egy hétre. A legmegalázóbbnak „a megértést segítő brossúra” tűnik, ami egy hétre összeállítja a dolgozó ruhatárát, számszerűsítve a kívánt ruhadarabokat, még a fehérneműt is. Utóbbi esetben például nőknek az öt munkanapra gondosan öt bugyit javasolnak, amelyek lehetőleg fehérek, feketék, vagy testszínűek legyenek. De ugyanilyen ajánlás fogalmazódik meg a melltartókra (testszínű vagy fehér), trikóra (fehér), harisnyanadrágra (testszínű vagy fekete), bokafixre (testszínű vagy fekete), illetve pamutzoknira is (fekete).

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ennek a rusnya állatnak miért kell bugyi egyáltalán? Jóérzésű ember bottal nem piszkálná meg. Nekem fel is visított a vírusírtóm amikor megjelent képe. )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ennek a rusnya állatnak miért kell bugyi egyáltalán? Jóérzésű ember bottal nem piszkálná meg. Nekem fel is visított a vírusírtóm amikor megjelent képe. )
RonaGyuri
azért ez a bugyiba turkálás annyira nem meglepő, hisz Bruxellesben meglehetősen tartja magát a fáma férjeura más-irányú érdeklődéséről! =))
Dr plágium
Azért írták le ezt a sok marhaságot 8 milláért, mert a nagysasszony nem szokott tisztálkodni, feherneműt váltani? Személyesen fogja ellenőrizni hogy a hölgyek milyen színű bugyit viselnek ,
a férjura pedig a férfiakét? Vajon elég finom a szaglása hogy eldöntse természetes szagot érez, vagy áporodottat?
micfild
@Dr plágium: Vagy fordítva???
de mégis miféle perverz idióta aki ezt leírta??
vagy valamit írni kellett 8 milláért?
bencemacska
Ha rajtam világos kék nyári nadrág van, akkor ugyanolyan színű bugyit fogok felvenni és nem feketét, vagy fehéret!
És ezért milyen büntetést fogok kapni?
Itt nem is csak a Tüncike ízlése ficamos, hanem a 8 milliós tanácsadójáé is!!!
mackoka46
Na most ha bugyi viselésbe is beleszól akkor talán az ítéletekbe nem ?
quadrocopter
Amikor egy idióta, idióta ötleteivel akarja magához szorítani az eddig nem betörhető, tisztességes bírákat, hogy unalmában és lényegtelenségében megmutassa, ki az úr a pajtában!
Itt erről van szó, mert egy normális emberről nehezen lenne hihető, hogy csak a saját kicsinyességén keresztül képes látni a világot!
Tündikének amúgy sincs nagy sikere az igazságügyben, hát kompenzálni kell valami idióta, gyermeteg baromsággal!
Dr plágium
@quadrocopter: Szerintem ezzel nem kompenzált, csak qrvára lejáratta magát. Igen az lehet a cél, hogy a kevés tisztességes bírák ne a pulpituson üljönek, az kell a beépített embereiknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.