Jól megy a sora a felcsúti polgármesternek, 2015-ben mint kiderült, nem egy, hanem egyből kettő nyaralót vett magának a horvát partvidéken.

Nem is egy, hanem két nyaralója van a horvát tengerparton Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, milliárdos építőipari vállalkozó, horvát fociklub-tulajdonos és gázszerelőnek. 

A Magyar Narancs cikke szerint 2015-ben a horvátországi Ugljan szigetnén vett meg egy luxusnyaralót, ezt egy horvát lap szúrta ki 2016-ban. Azt az ingatlant  a Mészáros és Mészáros Kft.-hez tartozó horvát cég vette meg.

A lap most talált rá egy másik nyaralóra, a horvát Vir szigetén, amely fele-fele részben Mészáros és felesége nevén van 2015 decembere óta a tulajdoni lap szerint.

Az ingatlant a horvát árakat jól ismerők 90-120 millió forintra taksálják (bár a felső felszereltség azért elég nagyot tudna még dobni az áron), nem annyira kihívó, mint az ugljani luxusvilla, de azért így is kitűnik az utcájában. 

A cikk szerint a Vir szigetén található "nyaraló egy 434 négyzetméteres telken fekszik, a többszintes főépület 132, a tulajdoni lapon feltüntetett gazdasági épület pedig 33 négyzetméteres, a többi az udvar."

A villa a tengerparttól pár száz méterre található, a Magyar Narancs helyszínen járt újságírója szerint jól láthatóan több társaság is el tud ott lenni, külön lakrészek vannak ugyanis, külön bejáratokkal.

Mészároséknak a cikk szerint ezeken kívül van egy hatalmas villájuk Felcsúton, Alcsútdobozon egy vadászházuk, Bicskén egy másik villájuk elkerített saját tóval, valamint Tihanyban is van egy örökpanorámás nyaralójuk.

(Címlapi kép: Facebook/Mészáros Lőrinc)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Még mielőtt bárki is tévhitben leledzene! Nem ő vette magának, hanem mi vettük nekik! :((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
Vegyél még százat... vedd meg az összeset, akkor is csak egy büdös magyar paraszt maradsz.
Tudod, a büdös magyar paraszt, akkor is csak egy paraszt marad, ha három diplomája van, és tengernyi pénze.
A büdös magyar paraszt azt hiszi, hogy rá a nap is máshogy süt, de ez nem így van.
Értsd már meg végre, hogy az a sok aljasság, ahogy eljutottál ide/oda, valójában béklyó.
Csapdában vagy, a TELJESEN ROSSZ énképed miatt.
Te azt hiszed - rosszul -, pedig nem.
Tele van az agyad, meg a szíved MINDEN rosszal.
Hiába fekszel a parton, nincs békéd - mert tele van az elméd, meg a szíved MINDEN rosszal.
Hiába fekszel a parton a napon süttetve megad, FOLYAMATOSAN dolgozik benned a rossz.
Csak a rosszra vagy képes.
Nincs.. nem maradt benned semmi jó.

Szánalmas vagy - MINDENESTÜL!
kiscsillag66
Jellemző: amikor Demszky Gábor, az akkori főpolgármester vett Horvátországban nyaralót, az akkori ellenzék mekkora balhét csapott!!!
Veleda
@egyvandor: 00.35 Véletlenül az unoka öcsém gázszerelő, ő egyedül a faluban. Annyi munkája volt, hogy csak gatyát cserélni ment haza. Még sincs neki több, mint egy átlagos magyar embernek. A nagymama kis parasztházát átépítette, és van egy autója. Közben azért csinált 3 gyereket 2 radiátor beszerelés között, aztán slusssssssz:))
human
@kiscsillag66: Hehe. Én is pont ezt akartam írni. És azt a kérdést is tegyék fel maguknak az Orbán szavazók, hogy mi lenne, ha Gyurcsány gyereki gazdagodnának milliárdokkal évről évre közbeszerzésekből. Vagy ha Simor volt MNB elnök a szeretőjét és annak családtagjait alkalmazná milliós fizetéssel? Vagy ha Gyurcsány is kopaszokkal akadályozta volna meg anno a vizitdíjas választási kérdés beadását. Gondolkodjanak el ezen.
Béla333
Nem a Lőrinc vette! Mi vettük, a mi ellopott pénzünk! Csak megvárjuk a villa visszavételével azt, hogy a lopósakat lecsukják vagy elmeneküljenek az országból!
human
Remélem mi is megéljük, hogy újgazdag politikusaink villáit múzeumként meg lehet tekinteni, mint Ukrajnában. Sajnos ehhez sokaknak meg kellett halnia.
www.google.hu/search?q=janukovics+villa&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjt7L3r7v_VAhVqIpoKHafOBBEQsAQIPQ&biw=2070&bih=1236#imgrc=NwaGC60OnuOD4M:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.