– Mama, mitől gyógyult meg ilyen gyorsan? – Hát a kerítéstől. – Nyugdíja van elég? – Mióta van kerítés, azóta igen. – Van már körzeti orvos a faluban vagy megbízható kórház a közelben? – Minek, hiszen van kerítés.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
ez a cím nagyon jóó még skandálni is lehet jó hangosan
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
division
@hetöndöe: Hol olvastál te olyat hogy Bayert éltettem volna? Én ezekre a dedós, focidrukker stílusú kommentekre reagáltam, kár belekeverni szerintem Bayer "urat", ő is tud szép dolgokat mondani, de itt most más a téma.
division
@quadrocopter: Lehet is bírálni több dolgot a kormány politikájában, lényegében minden kormányt szokás bírálni, hiszen az emberek választják meg őket. Na most aki nem megy el választani, az nem bírálhat, mert senkire nem szavazott. Én mondhatom azt, hogy nekem ez a kormány jó ezért meg ezért, de nem jó mert ezt meg ezt másképp csinálnám, mert én szavaztam rájuk. Ha én azt látom, nekem jó amit csinálnak nagyobb részt, akkor azt nyíltan vállalhatom, mert én rájuk tettem az x - et. Az ilyen dedós megnyilvánulások meg...hagyjuk.
karma1
@quadrocopter: 21.31-re: Nem kell mast tenned, csak az elso sort hozd ossze a masodikkal, ez az oldal a zsurpubibol van, csak colibri baratunk veletlenul az egy sort kettemete'lte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.