– Mama, mitől gyógyult meg ilyen gyorsan? – Hát a kerítéstől. – Nyugdíja van elég? – Mióta van kerítés, azóta igen. – Van már körzeti orvos a faluban vagy megbízható kórház a közelben? – Minek, hiszen van kerítés.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
ez a cím nagyon jóó még skandálni is lehet jó hangosan
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
ez a cím nagyon jóó még skandálni is lehet jó hangosan
colibri
zsu
rpubi.hu/cikk/2144-orban-basa-nagy-a-hasa-belefer-vagy-negyven-kacsa/
alakulnak a választási szlogenek
division
Primitívségért látszik nem kell a szomszédba menni a baloldalnak...
hetöndöe
@division: Primitívség témájában olvasgass Bayert,tuti a siker.:-)
Nessy
Nem kell azt a kerítést "elbontani"! Elmennek a rendőrük, pár nap alatt ellopják jó szomszédi segítséggel, vagy anélkül!
hetöndöe
@durbincs: Tanulj meg írni rendesen, te faszkalap.
anka
@division: - miért? - a fizessmaffiának csak a szenny folyik a száján...bayer és a tompika ja, hogy ki ne hagyjam a rezsisziszit! img21.dreamies.de/img/764/b/na62uc0y32m.gif
Clavigo
@durbincs: Marha vagy,,fitymaszproletár.
quadrocopter
@division: Valaha nagy tekintéllyel bíró tudósok, közéleti személyiségek, művészek segítették a Fidesz politikáját, ma viszont legjobb esetben is olyan percemberkék adnak színt a párt arculatának, akik nem tenni akarnak a kormányért, hanem hasznot kívánnak húzni az országlásából. Hihetetlen szellemi zuhanás jellemzi a legnépszerűbb magyar politikai párt szellemi nívóját a 90-es évek végétől napjainkig. Vajon meddig lehet pragmatikus csinovnyikokkal és számító bürokratákkal kormányozni? Milyen hatást vált ki ez szellemi nívótlanság a társadalomból és az ellenzékből? Fogas kérdések, melyekre nem lehet egyértelmű választ adni.
Manapság már fel sem kapjuk a fejünket a hajdan nagy tekintélyű Professzorok Batthyány Körének egy-egy megnyilatkozására. Pedig a konzervatív szellemiségű egyetemi oktatókból, akadémikusokból, tudósokból álló társaság valaha komoly véleményformáló erő volt a jobboldalon. A formálisan még mindig a Fidesz politikáját támogató értelmiségi kör mostanában elég nyíltan bírálja a kormány politikáját, így legutolsó éves értékelésükben keményen odaszóltak az Orbán-kormánynak.
(szeka.blog.hu/2017/01/25/igy_fogyott_el_a_fidesz_korul_a_szellem_es_nott_meg_a_holdudvar)

Ebben minden benne van a horda-nyalogányok szellemi színvonaláról, annak hanyatlásáról, mert amikor a azko is szarnak a fészekben a fészekre, akiket a fészek alkotott meg, akkor ott valós gondok vannak!
anka
@quadrocopter: - őket már csak a lopás és az utána járó büntetés félelme tartja össze! - de valahol mindig kibukik egy-egy csontváz a szekrényből'!
img22.dreamies.de/img/165/b/73hbdyakq5z.gif
quadrocopter
@durbincs: Zavart vagy csicska! Meg ideges is, sokat hibázol csicska!
Leszophatsz mindenkit buta csicska! Ez a nap sem a tiéd, megszokhattad volna, eleget kaptál a pofádra!
Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
division
@hetöndöe: Hol olvastál te olyat hogy Bayert éltettem volna? Én ezekre a dedós, focidrukker stílusú kommentekre reagáltam, kár belekeverni szerintem Bayer "urat", ő is tud szép dolgokat mondani, de itt most más a téma.
division
@quadrocopter: Lehet is bírálni több dolgot a kormány politikájában, lényegében minden kormányt szokás bírálni, hiszen az emberek választják meg őket. Na most aki nem megy el választani, az nem bírálhat, mert senkire nem szavazott. Én mondhatom azt, hogy nekem ez a kormány jó ezért meg ezért, de nem jó mert ezt meg ezt másképp csinálnám, mert én szavaztam rájuk. Ha én azt látom, nekem jó amit csinálnak nagyobb részt, akkor azt nyíltan vállalhatom, mert én rájuk tettem az x - et. Az ilyen dedós megnyilvánulások meg...hagyjuk.
karma1
@quadrocopter: 21.31-re: Nem kell mast tenned, csak az elso sort hozd ossze a masodikkal, ez az oldal a zsurpubibol van, csak colibri baratunk veletlenul az egy sort kettemete'lte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.