Furcsa módszerrel vett ki vagy tervez kivenni több tízmillió forintot az Orbán család egyik cégéből a miniszterelnök édesapja és testvére, a két Orbán Győző – közölte a Magyar Nemzet. A Gánt Kő és Tőzeg Kft. eddig is aranybánya volt a tulajdonosok számára, csak az idén 730 millió forintot fizet ki a családnak osztalékként, de nem csak így jutnak jelentős összeghez a bányavállalatból a kormányfő rokonai – írta a Magyar Nemzet. A céget éppen most szeretnék kettéválasztani Orbánék úgy, hogy a megmaradó cég kizárólag idősebb Orbán Győzőé lesz, míg a vállalatból kiváló Hahót Tőzeg Kft. Orbán Győzőné és ifjabb Orbán Győző kezébe kerül.

(Forrás: hvg.hu, quadrocopter által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Megy a pénz - jön a pénz - Polt meg vakarja a koszos, retkes tokeit - Pintér és Papp főpandúr is - na, így könnyű saját lábon álldogálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@namihami: Újabb fejlemény a Napi.hu által először feltárt aranyhamisítási ügyben. Milliárdos csalás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség - derül ki a testület által kiadott közleményből.
bakegya
Jól bírja ez a sipoas böske is a bányamunkát !
bakegya
Ez a hülyére vett Magyarország ARANYBÁNYA ,DE CSAKKK AZ ORSOS ORBÁN CSALÁDNAK!-lopnak,lopatnak a patkányok!
egyvandor
Roppant érdekes amikor az ország felemelkedéséért papolók osztalék kifizetésekkel csapolják a gazdaság fejlődésére szánt tőkét. Az meg még ocsmányabb, ha ezek a jövedelmek állami megrendelésekből, a mi pénzünkből származik.
Hogy a fideszes suttyók is értsék!
Nem szoktuk felzabálni a tojást, ha tyúkokat akarunk tenyészteni!!!
Az élősködő nertársakat még csak értem, de azokat akik ezt a bandát csak szerelemből, ostobaságból szavazataikkal életben tartják, nem.
egyvandor
Gorbán szerint nekik az ország a fontos (az ellenzéknek a fű). Fideszül ez azt jelenti mindent amit ellophatnak az országból az az övék.
bakegya
@egyvandor: az orbán győzi az apjával,testvéreivel közösben lerabolni az ország természeti értékeit-nem kérdés mekkora üres bányagödrök maradtak utánuk,hány hektár feltalajt borotváltattak már le,hogy aztán bezsákoltassák a magyar termőföldet (amultinál is ezt vesszük meg)GANÉ CSALÁDFA EZ TÖBB SZÁZ LÁBON ÁLLVA!-nem kérdés ki itt a "SPEKULÁNS"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél