Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy 2018 után szeretne kiszállni az országos politikából.

Lázár János kiszállna az országos politikából
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Egy algyői lakossági fórum után kérdezték Lázárt többek között arról, hogy igaz-e, hogy a 2018-as választások után inkább választókerületében folytatná a munkáját.

A miniszter nem cáfolta a Magyar Nemzet értesülését:

Szívem szerint, ha csak rajtam áll, a választókerületemet választom. Úgy gondolom, hogy az itteni közösségeknek szükségük van arra, hogy segítsek nekik, és én segíteni szeretnék. Többet, mint amennyit eddig tettem

– mondta.

Lázár a politikában a rotáció, a vérfrissítés és a dinamizálás híve, és nem szeret egy fenékkel két lovat megülni.

A tervem valóban az, hogy az eddigieknél sokkal többet szeretnék itthon lenni és dolgozni, úgy látom, hogy az ország ügyei mennének nélkülem is

– tette hozzá a miniszter.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Menekülne, mint a patkány a süllyedő hajóról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nem tibi: Juhászbojtár, meg táskshordozó ezek a szakmájai, meg a feltétlen seggnyalás ))))))))))))
karma1
Haver, bizzal benne: a te neved is ott van a vadlottak listajan, elegge elokelo helyen, nem tudsz elbujni Hodmezovasarhelyen (asszem, onnan jottel), megtalalnak, akarhova is bujsz...
egyvandor
Ebből talán az következik, hogy Lázár csak egy pragmatikus megélhetési alak, aki ezért lett politikus. Én a jelenlegi elkefélt reménytelen helyzetben még azt sem tartanám nagyon ördögtől valónak, ha az ilyen egyébként jellemtelen alakokat büntetlenség lehetőségét felkínálva sikerülne kihátráltatni a fijjuk mögül. Az élet esetükben előbb utóbb igazságot szolgáltat. A haza áruló tolvajbandának eltakarítása érdekében ez nem túl nagy ár.
egyvandor
@egyvandor: ui. Aki képességei miatt úgyis képes lenne a gazdagodás útjára lépni azt csak rá kell venni, hogy van annak becsületes módja is, aki meg pusztán a hatalom árnyékában képes erre, annak el kell zárni a lehetőséget hogy a köz terhére garázdálkodjon, mint gorbán a gázszerelőjével és kiszolgálói. (sajnos hosszú a névsor és természetszerűleg egyre több terhet rak az országra)
egyvandor
@Béla333: A NER rendszere a zsarolásról, a zsarolhatóságról szól.
Látható ez azon keresztül is hogy mindig azonnal tudták a fijuk hogy mit kell lépni azok ellen akik az útjukba kerültek. Akik nem tudták elviselni ezt azok léptek. Nem volt párt ahová ne ért volna el a kezük. A fidesz tagok listája sem véletlenül alakult ahogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.