Egy rakás sikeres hazai cég tulajdonosa éri el a nyugdíjaskort. Ám valahogy sem a családtagok, sem a külföldiek, sem a belső, vagy külső menedzserek nem tolonganak ezen cégekért. Vajon miért nem?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hülye kérdés ebben az országban mindig mindenért csakis a Soros a felelős, na jó akad egy két dolog, amiben a Gyurcsány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Hogy miért nem akar itt vállalkozni, akinek egy csepp esze van?
Nos! Konkrét infóim vannak arról, hogy egyes sikeres magyar vállalkozásokat felkeresi egy Fideszes emberke, aki visszautasíthatalan ajánlatot tesz a sikeres vállalkozás tulajdonosának:
jelképes összegért egy Stróman Jóska beszállna a cégbe (majd késöbb esetleg többségi részt is szerezne)! Ha erre nem hajlandó a tulajdonos, akkor megfenyegetik, hogy a NAV rájuk száll és addig vizsgálódik, amíg meg nem gondolja magát, vagy csődbe nem megy!
Sokan gondolják azt, hogy minek céget alapítani, felfuttatni, hogy azután maffia módszerekkel egyszerűen lenyúlja a mocskos politika?!
magyarbakancs
A Franciák készítettek egy lélegeztető gépet OMEDA.
A nyolcvanas években nálunk volt kipróbáláson.
Ja elfelejtettem mondani egy disszidens Medikoros fejlesztette ki.
Nekünk nem kellet ezért drága valutáért meg vesszük.
Na pont ezért mert a politika a fullajtárok mindig minden korszakban tartották a markukat.Most is így van ez.
Csak az érvényesül az élet szinpadán kinek jó barátsága,vagydereka,nyelve van.
karma1
@Béla333: Hajszalpontosan igy van...:o(((( En egy matrahazi wellness szallorol tudok, ahol egy hazaspar csinalja a szallot , nem oriasi haszonnal, de eleg regota csinaljak, mara elfaradtak, es at akartak adni a szallot a SAJAT fiuknak, folytatni a szallodas tevekenyseget. El is inditottak egy ugyvedi irodaban a kotelezo papirmunkat, amikor kaptak fenyegeto telefonokat, hogy nem adhatjak el a szallodajukat senkinek sem, mert arra az allam tart igenyt, a ROMAN vendegmunkasoknak, akik a nemreg megnyilt gyongyosi multi vallalkozasba jottek dolgozni. (Az nem derult ki, hogy ott laknanak, mint egy munkasszallason, vagy csak udulonek venne meg a multi )
Béla333
@magyarbakancs: 10.09
Hogy mennyire igazad van:
Az elmúlt 27 évben többnyire nem azok a vállalkozások fejlődtek, növekedtek amelyeket jó, tehetséges vezető irányított, hanem amelyik tudta vállalni, hogy a felülárazott állami megrendelésből a közszolga által megkövetelt összeget (mondjuk offshore cégen keresztül) tisztára mosva visszaadja.
solidedge
Magyarország nem élhető ország. Köszönhetjük az 1990 óta szereplő összes pártnak közvetve, közvetlenül pedig magunknak akik megbíztunk bennük. Lerombolták az addig működő, de politikailag nem elfogadható rendszert, majd a saját és családtagjaik meggazdagodását kiszolgáló rendszert hoztak létre. A jelenleg hatalmon lévő pártkoalíció verte bele az utolsó szöget a koporsónkba, mer gyakorlatilag mindent szétlopott fényes nappal. Sajnos a jelenleg bejegyzett pártok zöme alkalmatlan arra, hogy a kilábalás útjára vezesse az országot.
Béla333
Rengeteg magyarral találkozni, akik Ausztriában dolgoznak a legkülönbözőbb munkakörben és nem egy úgy végez kisegítő munkát, hogy közben itthon diplomás volt.
Ha ez egy élhető ország lenne, akkor másképpen lenne. És ez az elmúlt 27 év teljes politikai garnitúrájának a felelőssége. Különböző mértékben, de mind felelős szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.