Sajátos módon játszotta ki a kormánytöbbség által elfogadott plakáttörvényt a Jobbik, az ellenzéki párt ugyanis egyszerűen felvásárolta a különféle hirdetőfelületeket.

A Jobbik megtalálta a módját, hogy játssza ki a plakáttörvényt

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy különféle cégektől összesen 1100 „reklámeszközt” – többek között óriásplakátokat – vásároltak meg. Ezzel a lépéssel pedig már nem vonatkozik rájuk a plakáttörvény. A kormánytöbbség által az Országgyűlésen kétharmad hiányában végül feles többséggel átvitt szabályozás ugyanis azt mondja ki, hogy a pártok hirdetési felületet csak listaáron vásárolhatnak, semmiféle kedvezményt nem kaphatnak. Mivel azonban a köztéri plakáthelyek a Jobbik tulajdonába kerültek, nem kell bérelniük senkitől hirdetési felületet.

Az ellenzéki párt szóvivője azt nem árulta el, hogy pontosan mennyit fizettek a plakáthelyekért. – Üzleti titok – mondta Jakab Péter, aki csak annyit közölt, hogy részletfizetésre kaptak lehetőséget, úgy fogják végül a vételárat megtéríteni. A szóvivő azt sem árulta el, hogy pontosan kitől vásároltak, csak azt mondta, hogy több cégtől is. 

A Fidesz azután döntött mások mellett a pártok köztéri hirdetési lehetőségeinek szigorítása mellett, hogy a Jobbik év elején országos plakátkampányba kezdett, azt üzenve, hogy míg az emberek dolgoznak, a kormány lop – írja a Magyar Nemezet. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nincs ebben semmi. Mi dolgozunk, ők lopnak. Ez tény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@babp1982: ma, 19:16
Mert az összes baloldali pártnak együtt és egyenként, nincs olyan gazdag, okos patrónusa, aki OV megbuktatására képes áldozni!
Az MSZP gazdagjai önzőbbek annál, hogy pénzt áldozzanak a pártjukra.
(Kivétel egyenlőre a Népszava!)
lusta
@bencemacska: A baloldali pártok ilyen apróságokkal nem foglalkoznak, mert egymás lejáratásával vannak elfoglalva.
Desischado
Jó lépés. Kiváncsian várom, erre mit lép a rablóbanda! Remélem, megüti őket a lapos guta!
namihami
Nem szivemcsücske a Jobbik, de ami igaz, az igaz. Most nagyon benyomta a cuclit a Gazda szájába. Ez nagy ötlet volt.
Kiváncsian várom, hogy mit lép erre a Vezér. Mert az biztos, hogy nem hagyja szó nélkül. Dolgozni fog a parasztgőg. (a földeken dolgozó az a földműves, nem őket akarom egy súlycsoportba hozni ezzel a Vezérrel))
Eladott Ország
"Ti dolgoztok. Ők lopnak" címmű plakát, ha volna ilyen díj Oscar díjat érdemelne.
kukac50
Az a plakát jobb amin Habony és Rogán is rajta van. A Fidesz képes állandóan törvényt módosítani,ha valami nem tetszik Neki,Erre a plakáthely vásárlás nagyon jó válasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél