Majdnem elgázolt a villamos egy, a síneken ragadt babakocsit, benne egy 8 hónapos kisfiúval, mellette az édesanyjával és a nagymamával.

Halálra rémisztette, majd kiröhögte az anyukát a villamosvezető – a BKK kivizsgálja az ügyet
Fotó: Soós Lajos/MTI (képünk illusztráció)

Az eset pénteken történt a Fehérvári úton, a Kondorosi útnál lévő átjáróban – tudta meg a zoom.hu. Ezen a helyen nehéz átkelni babakocsival, mert a kerekek beakadnak a sínekbe, de legfőképp a járda peremébe, ami kimaradt az akadálymentesítésből.

A balesetveszélyes szituáció előzménye az volt, hogy Kovács Klára 8 hónapos kisfiával Kolossal, és a nagymamával próbált pénteken átkelni a házuk előtti útkereszteződésen, még villogó zöldnél.

A villamos csöngetve érkezett, és bár minden bizonnyal látta a vezető, hogy a babakocsi elakadt a padkában, nem lassított. Az anyuka hiába ordítozott kétségbeesetten, a villamos csak jön és jön...

a rángatástól leszakadt a napellenző, további ordítás, leszakad félig az ülő rész, a kis Kolos lóg oldalra a kocsiból, Klára kiabál, a villamos jön, csenget, a pánikba esett anya rángatja a babakocsit, ami három részletben landol a járdán. A villamos végül tőlük 40 centire áll meg, a felnőttek reszketnek, a kicsit bömböl, nem érti, mi történt, mindenki sír, a derék sofőr pedig röhög

- vázolja a történteket a Zoom.

Klára az eset után panaszt tett a BKK-nál, és kártérítési igényt nyújtott be a babakocsiban keletkezett károk javítási költségeinek fedezésére, vagy amennyiben ez nem lehetséges, egy új babakocsi árának kifizetésére.

A társaság a lapnak is nyilatkozott:

„Járművezetőinknek minden esetben körültekintően kell figyelniük valamennyi közlekedőre, gyalogosra, különös tekintettel a kisgyermekkel, babakocsival közlekedőkre. Munkavégzésük közben nem veszélyeztethetik senki testi épségét.

Az Ön által küldött beszámoló szerinti magatartás nem engedhető meg.

A bejelentés körülményeinek tisztázása érdekében szükséges az érintett járművezető meghallgatása. Ezt követően kerülhet sor bármilyen munkáltatói intézkedésre.”

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@idppp: MÁR MEGINT HOGY BESZÉLSZ BAZ'MEG?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
"...A bejelentés körülményeinek tisztázása érdekében szükséges az érintett járművezető meghallgatása. Ezt követően kerülhet sor bármilyen munkáltatói intézkedésre..."

Nem a szolgálat vezénylőnél kell panaszt tenni, hanem ott a helyszínen egy szívlapáttal
párszor pofáncsapni, hogy ráégjen a vigyor a szarzsák pofájára...
JAJMÁR
Talàn most megcsinàljàk tisztességesen ezt az àtjàrót. Az összes balesetveszèlyeset fel kellene tenni a netre, ès az összes baromarcú sofőrt.
idppp
@TASzSz: Azok nem mások, hanem állatok! Jól van na, ha már annyira akarja, tegeződjünk! Fasz üsse ki a fogad!
TASzSz
@idppp: Te beteg vagy! Kérj segítséget szakembertől!!!
idppp
@TASzSz: Jó, a jövőben nagyon finom leszek hozzád, mimóza! A legszebb virágok nyiladozzanak fölötted!
TASzSz
@idppp: Most a földszinten vagyok a házamban, az emeleten tényleg nyiladoznak az orchideák az ablakokban! Végül is fölöttem vannak! :-)
Na aggódj! Tanulj meg élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.