Megdöbbentő történet látott napvilágot a Praxis egészségügyi blogon. A megrázó sorokból kiderül: olyan mélységekbe jutott a magyar egészségügyi ellátás, amiről eddig álmodni sem mertünk. Nem csak a magyar egészségügyben, a Szent János Kórházzal kapcsolatban sem ez az első botrány a közelmúltban Hogy Balog Zoltánnak végképp ne legyen jó napja, arról a Tűzoltó utcai gyermekklinikán tapasztalható körülmények gondoskodnak: ahogy arról beszámoltunk, ott sincs fűtés.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Veleda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kérem szépen! Amikor a kedves beteg lehányta magát és a környékét, akkor a nővér és a takarító együttesen csinált rendet! A beteg és az ágy áthúzása a nővér feladata volt, a padló, mosdó rendbetétele a takarítóé.
Csak amióta "kiszervezték" a takarítást jó pénzért, azóta a személyzet nem kérhet semmit a takarítóktól, viszont takarító eszközökkel sem rendelkezhetnek az osztályok, hiszen van takarítószolgálat! És a kigyó a farkába harapott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Elképesztő a látvány fénykép. Azt tudtuk, hogy nagy baj van az egészségügyben, de hogy ennyire, ez már túl tesz mindenen.
Clavigo
Kell a pénz a külföldi templomok felújítására...Az hoz szavazatot a Cigánypávának,,,,nem a hazai rom-kórház.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mert szerinted mit kéne szóljanak ???...hogy milyen pártállású a nővérke, vagy mit ?
...szerinted ki nem végezte el a dolgát...még akkor is ha az némi nehézségbe ütközött ???
Clavigo
@Csizmás Kond: "" Ki nem végezte el a dolgát...". Te tényleg egy idióta vagy.
Csizmás Kond
@Clavigo: ...egy beteg tisztántartása szerinted kinek a feladata ?
Nessy
Édesanyám már 1948-tól dolgozott egy kerületi kórházban, majd 1957-ben én is követtem. Igaz, hogy akkor még nem volt modern technika, gyógyszerek. Viszont volt tisztaság, ehető kaja, volt betegápolás! Minden osztálynak megvolt a legalább két takarítója, és bizony vasárnap is volt takarítás, becsületesebb, mint most a szuper gépekkel.
Az tény, hogy akkor is, ma is, hiába van reggel kitakarítva a wc, fürdő, bizony 10 után már jobb kikerűlni. Ebben, meg a szétvert, szétszerelt dolgokért erőteljesen a kedves betegek és a hozzátartozók is ludasak.
Volt olyan, immár manapság, hogy délután felszerelték a csaptelepet, a wc ülőkét. és másnap délelőtt már csak a hűlt helye volt meg!
Azért nem valószínű, hogy a frissen operált beteg tette!
Clavigo
@Csizmás Kond: Aztán azt megmondanád,,hogy mivel ?? Mikor a rávaló pénzből pl. román templomokat ( is )újíttat fel a csúzliszájú Cigánypáva ?? A többi állatságát had ne soroljam..
Csizmás Kond
@Clavigo: ..ja hogy mivel...mivel az a kötelessége.
amit meg ki próbálsz nagyítani az a mocskos politika, ami semmiképp nem szabadna idetartozzon.
..és ismét mivel..probáld meg dugni a zsebébe meglátod mindjárt lesz a mivel, lesz a mikor ...
mert sajnos ezt a szokást még semmilyen poló nem tudta eltakarni.
Pálinkafőző Rézüst
A hír annyiban nem igaz, hogy az említett kórházban hétköznap is sokszor a látogatóknak kell tisztába tenni a kórtermeket, a WC-vel egyetemben... Szomorú sk. tapasztalat!
Clavigo
@Csizmás Kond: Aha...szóval nagyítom a " mocskos orbán-politikát". Szerintem nincs szükség semmilyen nagyításra...
Csizmás Kond
@Horizont: ..már tudom..valamelyik migráncs...határon túli vagy mégtúlabbi...
...Moricka szindrómás lettél...
Csizmás Kond
@Horizont:...nahát, hogy te aztán mennyire értelmesen olvasod a cikkeket...ki beszél itt kórházról kisanyám ?..itt a beteg tisztába tevése a hányadéktól, szól az pletyó...
...odakozmáltál...
Csizmás Kond
@Horizont: Csak egy kis részt idézek a cikkből, remélbe nem kell felolvasoprogramot mellékeljek..." Szegény éppen nagyon rosszul volt, erősen hányt. A kórterem padlója és a mosdó is rettenetes állapotba került."
Igaz nem írja hogy a beteg magát is lehányta de ezek szerint te akkor is Orbánt meg a római Pápát okolnád...
...szóval egy beteg ha lehányja magát akkor szerinted a takarítószolgálatot kell riasztani...
...nem kell ide semmilyen színű szemüveg...
Nessy
Kérem szépen! Amikor a kedves beteg lehányta magát és a környékét, akkor a nővér és a takarító együttesen csinált rendet! A beteg és az ágy áthúzása a nővér feladata volt, a padló, mosdó rendbetétele a takarítóé.
Csak amióta "kiszervezték" a takarítást jó pénzért, azóta a személyzet nem kérhet semmit a takarítóktól, viszont takarító eszközökkel sem rendelkezhetnek az osztályok, hiszen van takarítószolgálat! És a kigyó a farkába harapott!
Csizmás Kond
@Nessy: Ez nem pont így van. Ha egy kórterembe valaki vagy akár többen hánynak fosnak vagy akármi és hétvége lévén nincs takarítószemélyzet akkor úgy gondolod hogy két napig abban a mocsokban fognak csúszkálni az betegek az ápolók és az orvosok...na meg a látogatók..???
Ilyen nincs, nem is volt és nem is lesz...ezt csak a nagyonbekorlátozott agyú egyedek hiszik, mondják és vitatják.
papa.49
@Nessy: @Horizont: Hagyjátok rá, nem akarja érteni, de adja Isten feküdjön ilyen kórteremben...
Nessy
@papa.49: Igazad van! Nem tudom érthetőbben elmagyarázni, hogy egy kórházban nem lehet 5 napos takarítószolgálat. Az folyamatos üzem! Érdekes, anno ez így is működött! Mindegy, feladom!
papa.49
@Nessy: Jól teszed, más balfaszságán magadat idegesíteni a legnagyobb marhaság ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.